KRYSSNINGAR MED FÄRDLEDARE

Varför ska du välja en kryssning med färdledare? 

Att resa på en kryssning erbjuder dig en uppsjö av upplevelser och aktiviteter samtidigt som du färdas till fantastiska minnesvärda destinationer, dessutom bekvämt och med flärd. Om du väljer en av våra kryssningar med färdledare får du utöver alla dessa upplevelser med lyx och komfort, även fördelen av en extra trygghet då det finns en färdledare med ombord som besitter stor kompetens och kunskap. Färdledaren kan bistå med hjälp i alla frågor och situationer som kan tänkas uppstå.

Du får en unik reseupplevelse med maximalt innehåll. Allt du behöver finns tillgängligt och du har samtidigt en trygghet och bekvämlighet i att färdledaren finns till hands om behovet skulle uppstå. Välj själv om du vill lära känna de andra i gruppen eller om du vill resa ensam men med visshet om att det finns en färdledare med för just dina önskemål och behov.

Under våra kryssningar med färdledare har vi utformat ett program med det lilla extra. På destinationer där vi känner svenska guider erbjuder vi utflykter med svensktalande guide exklusivt för vår grupp. Vi ser även till att nyttja tiden fullt ut. Exempelvis när du går av ett fartyg efter frukost och flyget avgår först på eftermiddagen arrangerar vi en utflykt den dagen så att du får ett trevligt avslut för att undvika onödig tid på flygplatsen i väntan på avgång.

Det är just dessa små justeringar och fingertoppskänsla som i slutändan gör stor skillnad och det är därför du ska välja att boka din paketresa med oss på GO Cruising. Vi tänker på detaljerna så att du kan fokusera på att njuta av din semester.

Kryssningar med extra trygghet

Under en kryssning med någon av våra duktiga färdledare ingår allt precis som i en vanlig kryssning, men du får också en extra trygghet då en kompetent färdledare finns att vända sig till vid behov och man reser i grupp.

Färdledaren finns där för att besvara dina frågor om både små och stora saker, så att du kan fokusera på det som är roligt under din drömkryssning.

Guidad busstur i Porto Portugal

Våra kryssningar med färdledare

All Inclusive med utvalda drycker
flodkryssning rhen

Flodkryssning på Rhen

All inclusive vid bokning senast 30 maj
Sparvagn i Lissabon

Kryssning till Madeira och Kanarieöarna

All inclusive boka innan 30 maj

Kryssning till Kanarieöarna

Royal Caribbean
phuket boat thailand

Kryssning i Asien

Royal Caribbean

Södra Karibien från Barbados

Med Voyager of the Seas
Vy från havet över fjord i Norge

Kryssning till Norge och Skagen

All inclusive vid bokning senast 30 maj

Söderhavet Franska Polynesien

All inclusive vid bokning senast 30 maj
Waialua strand med rosa spönedgång och turkosblått hav

Kryssning till Hawaii och Söderhavet

På förfrågan

Kryssning längs Rehn

Klicka här för att lära känna våra fantastiska färdledare

Grupp i Antarktis

Grupp matar flamingos på zoo

Vårt reseår 2019

2096 Resenärer
914 Resor
154 Destinationer
18 Färdledare