Om oss

Go Cruising är ett privatägt företag i Sverige. Vi är ett gäng som brinner för det vi arbetar med, resor och kryssningar över hela världen. Vi älskar att hjälpa till att uppfylla resedrömmar, oavsett budget och storlek på resesällskapet. För oss är inget för litet eller för stort.

Vår vision och vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av kryssningsresor, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare. Vi drivs av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse. Några ord som vi försöker leva och arbeta efter på kontoret är arbetsglädje, kunskap, trygghet och personlig service.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten
Vi samarbetar med leverantörer världen över som vi vet levererar det som utlovas. Vi har ett nära samarbete med de bästa och största rederierna, flygbolagen, hotellen etc.
Många av de destinationer, fartyg och hotell som vi säljer har vi besökt och testat – så att vi kan ge våra resenärer bästa möjliga service utifrån egen kunskap och erfarenhet.

Vårt mål är att du som kund alltid ska vara 100 % nöjd – och få uppleva just din drömresa.

Vill du se vilka vi är som jobbar på Go Cruising? Läs mer här

På Go Cruising är ingenting omöjligt!

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar vare sig du letar efter en enkel kryssning eller vill ha hjälp med en skräddarsydd resa. Vi bokar flyg, hotell, transfer och kryssningspaket och på flera av våra resor har vi med våra erfarna färdledare. Vi är passionerade globetrotters och vana kryssare som samarbetar med några av världens främsta rederier! Inspireras av våra resmål!

Populära kryssningar just nu!

Svensk färdledare!
Härligt bad i Karibien

Södra Karibien med Royal Caribbean

Premium All inclusive

Kanarieöarna och Madeira med nya Mein Schiff 7

All inclusive

Flodkryssning på Moldau och Elbe, Prag – Berlin

All Inclusive ingår

Europeisk lyx med Explora i Karibien

All Inclusive ombord!

Karibien och Antillerna med MSC Divina

All Inclusive och nytt fartyg

Flodkryssning på Douro