Grupp & konferens

ATT KONFERERA ÄR ATT INVESTERA

En konferens kostar, både arbetstid och pengar. Med en smart plan blir det en hundraprocentig investering för företaget. Ett lyckat upplägg och du kan räkna hem konferensen som en vinnare.

Om NI fyller konferensens agenda med värdefullt innehåll så fixar vi resten.

Tillsammans med någon av våra erfarna resekonsulter är målet att ni skall nå stjärnorna. Vi bokar och fixar efter era önskemål och våra erfarenheter för små och stora företag.

Checklista för en lyckad konferens:

  • Budget – fundera på hur mycket det krävs och vad som finns i ”kassan” att lägga på er konferens
  • Vem är ansvarig på företaget för konferensen eller kick-offen?
  • När vill ni lägga konferensen, vilken tid på året och ska det ex. vara över en helg för att spara arbetsdagar?
  • Vart vill ni åka?
  • Vilka skall vara med?
  • Hur vill ni bo? Hotell, villor, slott, herrgård eller ombord på ett kryssningsfartyg?
  • Hur många timmar konferenslokal behöver ni?
  • Aktiviteter som kan höja mervärdet?

Låt oss vara med i er planering. Kontakta oss så löser vi resten. Ett tips är att vara ute i god tid för ju mer tid vi har desto bättre kan vi prestera tillsammans.

Ni når oss enkelt på telefon 0770-220 200 eller genom ett mail till info@gocruising.se

Jag har haft förmånen att kunna boka utlandsresor hos Go Cruising under flera år, det har alltid varit lätt och bekvämt. Ska man boka gruppresor är Go Cruising fantastiskt bra att samarbeta med. Det är lätt att bolla idéer och tillsammans komma fram till ett utmärkt resultat, som kund möts man alltid av vänlighet och en otrolig kunskap. Dom är inte längre bort än ett telefonsamtal.

– Reseansvarig PRO Åkersberga

Konferera till havs

Att konferera till havs är verkligen att rekommendera. Konferenslokalerna är ljusa och fina med härlig havsutsikt som garanterat gynnar kreativiteten.  Ni bor bra och servicen är som allra bäst. Alla måltider ingår så här behöver ni inte vara ute och boka restauranger etc. i förväg utan ni kan utnyttja tiden till max ombord. All tänkbar utrustning för en lyckad konferens finns att tillgå. Här behöver ni inte lägga tid och extra pengar på transporter, garderobsavgifter etc. som annars kan tillkomma. All underhållning ingår!

Lägg där till att ni får ett mervärde genom att komma iland på olika platser. Kanske är det så att vi kan boka in ett studiebesök på ett ställe som har samma inriktning som ert företag?

EXEMPEL PÅ KRYSSNING MED KONFERENS TILL HAVS:

Konferenskryssning i Medelhavet
Att åka på kortkryssning i Medelhavet är perfekt för konferensen eller kick-offen. Kryssningen är på tre nätter och det är ett väldigt bekvämt sätt att konferera då allt ni behöver finns ombord och nästan varje morgon ankommer ni till en ny europeisk stad!

Reslängd: 4 dagar
Ingår: Flyg, transfer, 3 nätters kryssning i vald hyttkategori, alla måltider, dricks till din personliga servicepersonal, konferensrum, shower och aktiviteter ombord.

Konferenskryssning i Karibien
Ni inleder konferensen i Florida med två dagar. Ombord på fartyget har ni konferens i något av de

kostnadsfria konferensrummen, äter trevliga luncher, middagar och går på show. För team building kan ni t.ex. klättra på klätterväggen eller testa en danskurs. För att inte tala om de härliga paradisöar ni stannar vid och vad de har att utforska och erbjuda.

Reslängd: 8 dagar
Ingår: Flyg, 2 nätter på hotell i Miami, 3-nätterskryssning i vald hyttkategori. Under kryssningen ingår även helpension, dricks till din personliga servicepersonal, underhållning och konferensrum.

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.