SKRÄDDARSYDDA RESOR

Lägg dina reseplaner i våra händer och vi ger dig ett reseförslag med det du önskar och ibland lite till

Visst kan det vara charmigt att själv ”plocka ihop” sin egen resa men riskerna är stora för att du i slutändan blir besviken och att du fått betala onödigt dyrt för ”din resa”. Låt oss hellre göra det tillsammans, vi har avtal med samtliga reseleverantörer så som flygbolag, hotell, rederier, hyrbilsföretag mm.

När du bokar en paketresa via oss så är du skyddad av paketreselagen – så om något ändras, det kan vara ett flyg som ställs in och hela researrangemanget behöver ändras så kan du vara lugn. Inga extra kostnader tillkommer utan vi ser till att din resa blir av så som du tänkt dig. Tillsammans kan vi planera och ge råd utifrån våra egna erfarenheter.

Ett gott råd är att boka när det är möjligt i god tid före avresa. Flygbolag ”släpper” sina bästa priser ca elva månader före avresa. Vårt råd är att planera och förbereda så mycket som möjligt om det går innan avresa för att slippa krångel längs vägen. Lokala transportmedel osv kan vara fullbokade väl på plats, det kan gå timmar innan du hittar ett boende mm.

Vi har satt ihop en lista med punkter som kan vara bra att du funderar över innan du hör av dig till oss, se nedan.

Checklista:

  • När på året vill du resa?
  • Hur länge kan och vill du vara borta?
  • Vill du boka boende – vilken standard?
  • Transfer?
  • Hyrbil?
  • Evenemang (sport, teater, musikal osv.)?
  • Marktransport ex. tåg, färja?

Våra resekonsulter har bred erfarenhet av resor runt hela världen – kontakta oss idag så skräddarsyr vi din resa efter dina önskemål.

Usa_Mimmi

Nyfiken på att bila i USA?

Vill du t.ex. göra en rundresa med bil i USA och bo på motell längs vägen? Vår främsta USA-expert Mimmi Tysk tar fram resrutt, kartor, boende längs vägen osv, så allt är bokat innan avresa.

På så sätt kan du istället utnyttja tiden maximalt och komma fram till nästa boende sent istället för att på eftermiddagen börja leta boende för natten. Med Mimmis kontakter kan vi garantera att du får en prisvärd och oförglömlig resa.

Populära kryssningar just nu!

fartyget splendor regent seven seas

Kryssningsevent med Regent Seven Seas

All inclusive ingår!

Kryssning i Grekiska övärlden med MSC Opera

All inclusive ingår!

Grekiska övärlden med Celebrity Cruises

Medelhavet med Royal Caribbean

Medelhavet med Rickard Olsson

Premium All inclusive

Kanarieöarna och Madeira med nya Mein Schiff 7

All inclusive

Flodkryssning på Moldau och Elbe, Prag – Berlin

På Go Cruising är ingenting omöjligt!

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar vare sig du letar efter en enkel kryssning eller vill ha hjälp med en skräddarsydd resa. Vi bokar flyg, hotell, transfer och kryssningspaket och på flera av våra resor har vi med våra erfarna färdledare. Vi är passionerade globetrotters och vana kryssare som samarbetar med några av världens främsta rederier! Inspireras av våra resmål!