CELEBRITY CRUISES

Vuxet rederi med hög servicenivå och restauranger i världsklass

Celebrity Cruises är rederiet som ger resenärerna lite extra lyx under kryssningen, servicenivån ombord är hög och resenärerna kan njuta av underhållning och restauranger i absolut världsklass.

Ombord finns ett stort utbud av aktiviteter och underhållning. För den aktiva finns gym, löparbana och andra sportmöjligheter som till exempel basket. Vill man slappna av finns det ett lyxigt spa, pooler och lugna lounger. På de största fartygen finns Lawn Club på översta däck, ett område med riktig gräsmatta. Här kan man spela minigolf, ha picknick och gå på utomhuskonsert. Precis som hos andra rederier ingår huvudrestaurangen och bufférestaurangen i kryssningsbiljetten. På specialrestaurangerna äter man mot en extra avgift. Klädkoden ombord är avslappnad. Dagtid gäller ledig klädsel, många resenärer väljer att klä upp sig till kvällen. Under en kryssning ordnas cirka två Formal nights, då gäller kostym, smoking och långklänning.

Celebritys fartyg kryssar oftast i Medelhavet och Karibien, men också i Alaska och till Hawaii. En kryssning med Celebrity Cruises lockar mest vuxna, många på till exempel bröllopsresa, eller äldre resenärer. Familjer med lite äldre barn brukar också välja Celebrity. Rederiet brukar också ordna HBTQ-specialkryssningar.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.