CELEBRITY MILLENNIUM

Celebrity Millennium tar dig till många vackra destinationer

Precis som sina tre systerfartyg är Celebrity Millennium vackert dekorerad med exklusiva materialval som bidrar till en avskalad, men samtidigt välkommande stämning ombord. Designen är modern – många skulle kalla Celebrity Millennium för ett flytande butikshotell.

Celebrity Millenniums hjärta är fartygets atrium, dominerat av en exklusiv trappa som gjord för alla som vill göra en entré med stil. Spa området inkluderar ett inomhussolarium med en gigantisk så kallad thalossotherapy-pool som kan beskrivas som en korsning mellan en swimming- och bubbelpool. I fören visar fartygets tre däck höga teater högklassig underhållning inspirerad av Broadway och Las Vegas.

De flesta restaurangerna ingår i kryssningsbiljetten som huvudmatsalen, samt buffétrestaurangen Ocean View Café. För glassälskaren rekommenderas Café Al Bacio & Gelateria där hemgjord glass samt kaffe kan inköpas mot en liten peng.

celebrity persian garden spa

Celebrity Millennium metropolitan restaurang

Ombord soldäck på Celebrity Millennium i Alaska

Fartygsfakta

Celebrity Cruises – Celebrity Millennium

Passagerare: 2138
Besättning: 997
Längd: 294 m
Tonnage: 91 000
Antal däck: 12
Byggår: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Hytter ombord Celebrity Millennium

Klassisk och välkomnande inredning och design på Celebrity Millennium kryssningsfartyg

Klädkod

Klädkoden ombord är ”smart casual”, vilket innebär att man kvällstid rekommenderas att klä sig i kjol och blus/klänning/ långärmad skjorta eller kavaj. Dagtid gäller avslappnad klädsel.

För vem?

Celebrity Millennium är ett utmärkt val för personer som söker en elegant och avslappnad atmosfär. Många anser att Celebrity Cruises serverar lite extra god mat.

Läs mer om Celebrity Cruises här

Vacker vy i aktern över Alaska med Celebrity Millenium

Spa ombord Celebrity Millennium

Kvinna ombord Celebrity Solstice njuter av en drink

Celebrity Millennium bibliotek