CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises fartyg har kryssningar med lyx och elegans

Celebrity Cruises är ett vuxet rederi med modern lyx som ger resenärerna lite extra elegans under kryssningen, servicenivån ombord är hög och resenärerna kan njuta av underhållning och restauranger i absolut toppklass.

Celebrity Cruises är en del utav Royal Caribbean Cruises Limited där andra rederier så som Royal Caribbean, Azamara och Silversea också ingår. Alla dessa rederier är mycket omtycka och Celebrity Cruises kan stoltsera med att ha vunnit ett flertal priser som bland annat ”Best Cruise Line 2020” av LA Travel Magazine och Readers’ Choice Award.

Ombord finns ett stort utbud av aktiviteter och underhållning. För den aktiva finns gym, löparbana och andra sportmöjligheter som till exempel basket. Vill man slappna av under sin kryssning finns det ett lyxigt spa, pooler och lugna lounger.

Ombord Celebrity Cruises kryssningsfartyg ingår huvudrestaurangen och buffétrestaurangen i kryssningsbiljetten. På specialrestaurangerna äter man mot en extra avgift. Klädkoden ombord är avslappnad. Dagtid gäller ledig klädsel, många resenärer väljer att klä upp sig till kvällen.

Celebrity Cruises har populära kryssningar i Medelhavet och Karibien men också i Alaska och till Hawaii. En kryssning med Celebrity Cruises lockar mest vuxna, många på till exempel bröllopsresa, eller äldre resenärer. Familjer med lite äldre barn brukar också välja Celebrity Cruises. Rederiet ordna också specialkryssningar med HBTQ-tema.

Människor som står ute på däck och skrattar ombird Celebrity Equinox

Vackert uppdukad restaurang ombord en utav Celebrity Cruises fartyg

Celebrity Cruises kryssningsfartyg

Celebrity Edge fartyg kväll

Celebrity Edge

Celebrity Cruises nyaste och modernaste kryssningsfartyg

Celebrity Solstice front och hull

Celebrity Solstice

Klassiska Celebrity Solstice med utsmyckad design och fantastisk mat

Celebrity Millennium i Hubbard Glacier, Alaska

Celebrity Millennium

Välkomnande stämning och fartyg med stil

Visste du att

På de största av Celebrity Cruises fartyg finns Lawn Club på översta däck, ett område med riktig gräsmatta! Här kan man spela minigolf, ha picknick och gå på utomhuskonsert.

Celebrity Equinox martini bar kvällstid

Stateroom hytt Celebrity Solstice parr

Sol i Alaska med Celebrity Millennium

Tältupplevelse på Lawn Garden med familj ombord en av Celebrity Cruises

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.