CELEBRITY EDGE

Celebrity Edge, det nya kryssningsfartyget med det lilla extra

Celebrity Edge är det nyaste fartyget i Celebrity Cruises kryssningsflotta och här har det inte sparats på varken lyx eller vacker inredning. Ombord på fartyget finns både spännande och ny design med innovativa lösningar. Vad sägs till exempel om ”den flygande mattan”, ett rörligt ytterdäck som åker upp och ner längs fartygets ena långsida?

Fartygets hjärta är det magnifika atriumet, The Grand Plaza. Här kan du koppla av med en drink eller en god cappuchino innan middagen. Flera restauranger och caféer ingår i kryssningsbiljetten. Det finns också specialrestauranger samt barer och caféer, bland annat Martini Bar och Cafe al Bacio. Ombord Celebrity Edge ordnas högklassig underhållning. I teatern kan man varje kväll se shower och i Rooftop Garden njuta av livemusik eller se film på storbildsskärm. Vill man bara ta det lugnt kan man slappna av vid poolen eller i den lyxiga spaavdelningen.

Celebrity Edge kryssningsfartyg i skymning

Celebrity Edge ombord sundeck

Celebrity Edge kryssningsfartyg Enclave Suite

Fartygsfakta

Celebrity Cruises – Celebrity Edge

Passagerare: 2918
Besättning: 1377
Längd: 306 m
Tonnage: 129 500
Antal däck: 15
Byggår: 2018
Registreringsland: Malta

Kryssning med design i fokus

Hytter ombord Celebrity Edge kryssningsfartyg

Celebrity Edge har moderna hytter med stilren inredning, oavsett om du bor i en insides-, fönster- eller balkonghytt.

Klädkod

Klädkoden ombord Celebrity Edge är ”smart casual”, vilket innebär att man kvällstid rekommenderas att klä sig i kjol och blus/klänning/ långärmad skjorta eller kavaj. Dagtid gäller avslappnad klädsel.

För vem?

Celebrity Edge passar familjer, brudpar och de som vill fira en viss bemärkelsedag, både nya och erfarna kryssningsresenärer som är vana vid hög kvalitet och servicenivå.

Läs mer om Celebrity Cruises här

Celebrity Apex och Edge Eden Kitchen stjärnkock

Celebrity Edge balkong Eden kitchen

Celebrity Edge Magic Carpet nattetid

Celebrity Edge Tuscan restaurang konst