MAT OCH VINKRYSSNINGAR

Mat och vinkryssningar

Känns livet i allmänhet lite trist, alldagligt och kanske lite begränsat just nu?

Tycker du om livets goda och vill ha en guldkantad upplevelse och ett minne för livet? Då tycker vi på Go Cruising att detta är den ultimata kryssningen för dig som älskar god mat, fina viner och kultur. Det här är för dig som vill uppleva finess, lyx och elegans utöver det vanliga. En mat och vin kryssning med oss på Go Cruising är så mycket mer än en vanlig semester – det är kulinarisk upplevelse.

Här får du verkligen uppleva en kryssning med alla dina sinnen och samtidigt färdas till fantastiska destinationer. Utöver den kulinariska upplevelsen med utsökt mat och vin har du självklart tillgång till att nyttja alla aktiviteter och faciliteter som finns ombord på det vackra fartyget. Häng vid poolområdet, upplev underhållning och shower på kvällen, välj ut en aktivitet ombord som passar för just dig, eller träna på det lyxiga gymmet. Eller varför inte gå på en mat och vinutflykt på en av de härliga destinationerna?

Kryssning med den kulinariska upplevelsen i fokus

För mat och vinkryssningar har vi valt ut rederier som bjuder på en upplevelse med mat, vin, kvalitet och lyx i fokus men i mer personlig och elegant anda. Samtliga fartyg är mindre än de traditionella kryssningsfartygen och mer påkostade vad gäller inredning, mat, dryck och service. I våra mat och vinkryssningspaket ingår mat, dryck, underhållning och aktiviteter ombord fartyget. Vill man ha något extra utöver det ordinarie programmet, som till exempel en utflykt kan man få betala en liten avgift.

Våra mat och vinkryssningar

Oceania Cruises

Mat och vinkryssning med Oceania

SeaDream Yacht Club

Mat och vinkryssning i medelhavet

Regent Seven Seas Cruises

Mat och vinkryssning i medelhavet

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.