OCEANIA CRUISES

Oceania Cruises har eleganta fartyg med hög standard

Oceania Cruises är ett femstjärnigt, amerikanskt lyxrederi. Ombord deras eleganta fartyg är nivån på både mat, service och underhållning exceptionellt hög. I flottan finns sex fartyg som rymmer mellan cirka 600 och 1200 resenärer och eftersom fartygen är mindre i storlek kan de angöra mer exotiska och exklusiva hamnar dit större fartyg inte når.

Ombord finns ingen officiell klädkod och inte heller några fasta middagssittningar. Kryssningsresenärerna väljer själva med vem, var och när de äter. Det ordnas inte heller några formella kvällar som kräver en speciell klädstil. Ombord finns många aktiviteter, både för den aktiva och för den som vill ta det lite lugnare. Fartygen har allt från pooler, bibliotek, gym, spa och butiker. Nöjesutbudet är stort, med allt från musikalshower till matlagningskurser och danskvällar.

En kryssning med Oceania Cruises passar främst vuxna som vill ha en högklassig, lugn reseupplevelse och som uppskattar god mat. Rederiet har kryssningar över hela världen, bland annat i Indiska Oceanen, Söderhavet, Asien och Medelhavet.

par i horizon lounge oceania cruise

piano bar oceania cruises

Varför Oceania Cruises?

← Personalen ombord berättar om service som kommer ifrån hjärtat

Vi på Go Cruising skräddarsyr den perfekta kryssningen för dig med Oceania Cruises. Upplev fantastisk mat, underhållning och aktiviteter ombord medan fartyget tar er mellan alla fantastiska destinationer. Dessutom ingår alltid helpension, dryckespaket, dricks och Wifi med när du reser med Oceania Cruises.

Klädkod:

Klädkoden dagtid är enkel och avslappnad. Under middagar kvällstid gäller ”elegant casual” med skjorta och byxor för män och byxor/kjol, topp/blus eller klänning för kvinnor.

För vem?

En kryssning med Oceania Cruises passar för vuxna som gillar intimiteten av mindre fartyg och som uppskattar middagar som håller en hög kulinarisk nivå.

oceania cruises service

oceania cruises staircase

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.