Kanarieöarna och Madeira med nya Mein Schiff 7

Premium All inclusive ingår

23 november – 1 december 2024

Upplev Kanarieöarna och Madeira i vinter!

Semesterklassikerna Gran Canaria, La Palma och Fuerteventura – upplev Kanarieöarna från en ny sida i vinter!

På köpet får du blomsterön Madeira och två sköna dagar ombord på Mein Schiffs helt nya flytande semesterparadis. Ombord njuter du av det goda livet genomsyrat av tysk kvalitet, skandinavisk design och en avslappnad atmosfär.

Kryssningen utgår från Gran Canaria. I upplevelsen ingår Premium All Inclusive med ett brett utbud av dryck och matupplevelser från hela världen.

Resfakta

Flyg
Från Arlanda till Las Palmas t/r

Vi undersöker gärna möjligheten att resa från din närmaste avreseort. Eventuellt pristillägg kan tillkomma.

Hotell 23 – 24 november
Boende på mellanklasshotell i Las Palmas inkl frukost

Kryssning 
24 nov   Las Palmas                                                       22:30
25 nov   Santa Cruz, Teneriffa                         08:00   19:00
26 nov   Santa Cruz, La Palma                         08:00   18:00
27 nov   Till havs
28 nov   Funchal, Madeira                                07:00   22:00
29 nov   Till havs
30 nov   Puerto del Rosario, Furteventura    08:00   19:00
01 dec    Las Palmas                                          04:30

Pris
Från 27995 kr per person

Med reservation för ändringar

Dag för dag

Dag 1. Ankomst Las Palmas, Gran Canaria
Vid ankomsten till Las Palmas väntar vår färdledare i ankomsthallen för vidare färd till vårt centralt belägna hotell inne i Las Palmas. Kvällen är till fritt förfogande, så vad passar bättre än att besöka någon av stadens många bodegor eller varför inte en promenad längs med den kilometerlånga stranden Las Canteras?

Dag 2. Las Palmas, Gran Canaria
Efter en härlig spansk frukost beger vi oss mot hamnen för att checka in på fartyget som redan ligger vid kaj. Eftermiddagen kan du välja att spendera ombord eller att fortsätta utforska Las Palmas på egen hand.

Då fartyget inte lämnar kajen förrän kl 22:30 så har du gott om tid att njuta av både lunch, bad och andra aktiviteter innan kryssningen påbörjas ut bland de olika Kanarieöarna.

Dag 3. Santa Cruiz, Teneriffa
Under morgonen lägger fartyget till i Teneriffas myllrande huvudstad Santa Cruz. Staden stora och små gator kantas av både restauranger, shopping och en rad av populära sevärdheter.

Det är lätt att förälska sig i denna vackra ö med dess natur som växlar mellan vackra stränder, lummig grönska och dramatiska bergsområden med klippformationer och karga raviner.

Dag 4. Santa Cruiz, La Palma
Under natten har fartyget förflyttat sig till Santa Cruz på den vackra ön La Palma även kallad ”La Isla Bonita” av kanarierna själva.

Ön är betydligt mindre än sina mer välkända kanariska syskonöar, men bjuder på en vildare, mer exotiskt och mer orörd natur. Santa Cruz, La Palmas huvudstad, anses vara en av de vackraste städerna på Kanarieöarna. Här hittar du anrika 1500-talsbyggnader, charmerande kanariska träbalkonger, små torg och historiska sevärdheter.

Dag 5. Dag till havs
Idag får du en skön dag till havs för att smälta alla intryck. Sjunk ned i en solstol, slappna av och njut av vyerna från soldäck. Njut av en cappuccino eller kanske en liten aperitif medan fartyget kryssar vidare genom de fantastiska Kanarieöarna.

Dag 6. Funchal, Madeira
Välkommen till Funchal på den vackra blomsterön Madeira! Även om de vackra bougainvilleorna och begoniorna blommar året runt, har ön mycket mer att erbjuda än sin vackra flora.

Den färgstarka huvudstaden är både en levande och mångsidig hamnstad med en blandning av härliga strandpromenader, jakarandalléer, saluhallar, museer, restauranger och bodegor med Madeira-provning.

Dag 7. Dag till havs
Ännu en härlig dag till havs där du kan koppla av och ta del av rederiets stora utbud av aktiviteter och underhållning ombord medan fartyget tar oss vidare till Fuerteventuras huvudstad Puerto del Rosario.

Dag 8. Puerto del Rosario, Fuerteventura
Vi vaknar upp i fiskesamhället Puerto del Rosario som är den perfekta utgångspunkten oavsett vilken del av ön Fuerteventura som du vill utforska.

Ön är framför allt känd för sina milslånga sandstränder med vit finkornig sand och kristallklara vatten även om ön erbjuder mycket mer än så. Här märker man att den spanska inställningen ”manana” smittar av sig i allt du gör – oavsett om du gör en katamarantur utanför Fuerteventuras kust, kopplar av och varvar ner på öns vackra stränder eller utforskar naturen till fots.

Dag 9. Las Palmas, Gran Canaria
Efter en sista frukost ombord checkar vi ut och lämnar fartyget. I hamnen väntar vår buss som tar oss med till flygplatsen för hemresa till nordligare breddgrader.

Allt detta ingår i priset

– Direktflyg från Arlanda till Las Palmas inkl. incheckat bagage t/r
– Transfer från flygplats till hotell
– 1 natt på hotell i Las Palmas inkl. frukost
– Transfer från hotell till fartyg
– 7 nätters kryssning med Mein Schiff i vald hyttkategori
– Transfer från fartyg till flygplats
– All-inclusive mat och dryck under hela kryssningen
– Dricks till personalen ombord
– Underhållning och shower ombord
– Färdledare från kryssningar.se vid minst 22 deltagare
– Gym
– Hamnavgifter och skatter
– Lagstadgad resegaranti

Tillval

Hyttstillägg per person
        0 kr del i insideshytt (+13 500 kr enkelhytt och enkelrum)
Från 3000 kr del i fönsterhytt (+14 700 kr enkelhytt och enkelrum)
Från 7000 kr del i balkonghytt (+17 700 kr enkelhytt och enkelrum)

Övriga tillval
– Avbeställningsskydd
– Reseförsäkring
– Utflykter

Fartygsinformation

Passagerare: 2896
Besättning: 1000
Längd: 315,7 m
Tonnage: 111 500
Antal däck: 15
Byggår: 2024

Det nya fartyget Mein Schiff 7 bjuder på en lyxig komfort där varje detalj på fartyget är utformad för att ge en bekväm upplevelse. Fartyget erbjuder ett brett utbud av hytter som alla är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter. Oavsett om du väljer en insideshytt eller en svit med egen balkong så vaknar du upp bekvämt till en ny spännande dag.

Ombord råder konceptet Premium all-inclusive som inkluderar ett brett och flexibelt restaurangutbud med buffé, bistro, à la carte upplägg, 100 varumärken av dryck, dricks till personal, hyttservice två gånger om dagen, fri tillgång bastu och ett härligt fitness område.

På Mein Schiff finns det alltid något att göra och uppleva. Från teaterföreställningar till casino, livemusik och nattclub. Söker du istället avkoppling och välbefinnande så finns ett omfattande spa- och wellnesscenter, där du kan du njuta av ett stort utbud av massagebehandlingar och bastubad.

  • Avresedatum:
  • Från:
  • Reselängd:
  • Grundpris:
  • Platser:

Utresa:

Arlanda – Las Palmas

2024-11-23 09:30-14:25

Hemresa:

Las Palmas – Arlanda

2024-12-01 16:25-23:30