TAHITI

Kryssning från Papeete bjuder på svarta stränder & medeltemperatur på 25 grader året om

Kryssningar kan utgå från Tathiti vilken är en övärld i Franska Polynesien. Här kan du räkna med ett jämnt varmt klimat året om. Tahiti har ett tropiskt klimat med två åstider. En torrperiod och en regnperiod men i verkligheten är det inte mycket skillnad mellan de två perioderna.

När du än väljer att resa på kryssning till Tahiti kan du räkna med soliga dagar och ett varmt och skönt vatten. Vill du vara helt säker på soliga dagar åker du under torrperioden som infinner sig under Juni till Oktober. Om inte strandlivet är det som lockar mest kan du även åka under regnperioden. Oftast är det då soliga och klara mornar med lite regn på eftermiddagen.

På en kryssning till Tahiti får du uppleva navet i all kulturell aktivitet i Franska Polynesien. I juli varje år anordnas Heiva en storslagen folkfest som hyllar den lokala kulturen och dansen. Du kan även se och uppleva Tahitisk dans på Spa-hotellet  Intercontinental Resort medans du avnjuter en Tahitisk festmåltid. Matkulturen här  har impulser från både Franska och polynesiska mattraditioner en mycket lyckad blandning där smakupplevelsen är i fokus.

Valuta: Franska Pacific Franc XFP
Språk: Franska Tahitiska
Tidsskillnad till Sverige: – 12 timmar

Upptäck fantastiska Tahiti med oss på Go Cruising!

man som sitter på en sten i tahitis blå hav

solnedgång på stranden i Tahiti

hajar som simmar i Tahitis blåa vatten

blått hab och gröna växter på ön tahiti

Inspireras av fler paradisöar i Söderhavet

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.