Åk på kryssning jorden runt med ett av världens bästa kryssningsrederi – Regent Seven Seas!

Sexstjärniga Regent Seven Seas är ett av världens bästa kryssningsrederier enligt b.la Condé Nast Traveler. Förverkliga din dröm med en kryssning jorden runt ombord på Seven Seas Mariner. Kryssningen varar i 132 dagar över 3 hav, 4 kontinenter och till 66 destinationer där ni får möjlighet att bland annat besöka 61 platser som finns med på Unescos världsarvslista.

Jämför med att flyga jorden runt där du spenderar mycket tid på flygplatser med jobbiga transporter mellan olika hotell och destinationer. Här följer hotellet med dig och du kan istället njuta under transporten med goda middagar och underhållning innan du vaknar på en ny spännande plats dagen därpå.

Jorden runt med Seven Seas Mariner
6 januari – 17 maj 2024

Denna magiska jorden runt kryssning avgår från Miami och resan börjar med att segla över det Karibiska havet till Colombia där det ordnas båtturer och chans att få se hajar och delfiner.

Full transit genom Panamakanalen och flera spännande stopp görs längs med Sydamerikas fascinerande kust – upplev kulturen och känn historiens vingslag i Guatemala och Nicaragua och njut av soldränkta stränder i semesterparadiset Acapulco.

I soliga Kalifornien kan du uppleva Golden Gate Bridge i San Francisco och sköna stränder i Santa Barbara. Sedan väntar ett par dagar till havs där du kan njuta av allt som lyxiga Seven Seas Mariner har att erbjuda ombord.

Hawaii bjuder på förtrollande och grönskande landskap där du kan njuta av färsk frukt och svalka dig med en ”shave ice”. Om du är historieintresserad ska du passa på att besöka minnesmonumentet av Pearl Harbour som finns på ön Honolulu och på ön Hilo hittar du svarta sandstränder!

Över Söderhavet passerar du den internationella datumlinjen innan ankomst till fantastiska Nya Zeeland och Australien där flera häftiga upplevelser väntar. I Asien får du bland annat uppleva Indonesien, Singapore, Malaysia, Thailand samt färgstarka Indien. Du kryssar sedan vidare till ökenvärlden och Förenade Arabemiraten innan du korsar Röda havet till Egypten och Jordanien. Transit genom Suezkanalen till Israel och vidare genom Europa med flera härliga stopp i vackra Italien och Spanien. Sedan väntar avkopplande dagar till havs när du korsar Atlanten, med stopp på mystiska Bermuda, innan ankomst till Miami.

Puntaneras-Costa-Rica

Kängurus i Australien

fartyget splendor regent seven seas


Ett rederi av högsta kvalitet där ALLT ingår

Här kan du njuta av din vistelse till max – det är all inclusive på riktigt! All mat och dryck samt dricks ingår i priset. Inga kvitton att signera i barer eller restauranger, så under resan kan ni bara njuta utan att behöva tänka på pengar. Det som gör Regent unik är att även utflykter ingår!

Läs mer om Regent Seven Seas här!

Detta ingår i Regents jorden runt kryssning

 • Flyg från Arlanda/Köpenhamn/Linköping (andra flygplatser på förfrågan)
 • 1 hotellnatt i Miami
 • Transfer till fartyget
 • Kryssning i suite med balkong
 • Alla måltider inkl. specialrestauranger
 • All dryck inkl. champagne och minibaren i hytten
 • Dricks till hytt- och servicepersonalen
 • Tvättservice
 • Fritt wifi
 • Upp till 442 utflykter
 • Transfer från fartyget till flygplatsen med en utflykt i Miami

Pris från:

667 995:- per person

Regent Seven Seas Mariner

Passagerare: 700
Besättning: 445
Längd: 216 m
Tonnage: 48.075
Antal däck: 8
Byggår/renoverat: 2001/2018
Registreringsland: Nassau, Bahamas

Lyxiga Seven Seas Mariner har endast sviter och de har alla balkong.
Det serveras gourmetmåltider från alla delar av världen i de olika restaurangerna ombord. Compass Rose är huvudrestaurangen som serverar rätter från det europeiska köket. Restaurang Signature serverar från traditionella franska köket. I utomhusrestaurangen Pool Grill kan du beställa grillat och färska sallader.

Ombord finns många aktiviteter, bland annat bordscurling, paddeltennis och golfbanor. På Canyon Ranch SpaClub kan du boka olika behandlingar och njuta i bubbelpoolerna. På kvällen anordnas karaoketävlingar, musikaler och shower.

För vem?
En kryssning med Regent Seven Seas passar dig som vill ha avslappnad lyx i fina sviter och som uppskattar gourmetmåltider och champagne.

Resrutten jorden runt med Regent Seven Seas

Karta-jorden-runt-regent