REGENT SEVEN SEAS CRUISES

Regent Seven Seas är ett kryssningsrederi av högsta kvalitet där ALLT ingår

Detta exklusiva, sexstjärniga rederi är ett av de bästa kryssningsrederierna i världen enligt bland annat Condé Nast Traveler.

Lyxigt, avslappnande och rymligt är hur Regent Seven Seas Cruises beskriver sina kryssningsfartyg och det märks verkligen ombord. Fartygen har en kapacitet på mellan 490–750 passagerare för att behålla en intim kryssningsupplevelse med gott om utrymme och där ni slipper stå i kö.

Ombord på kryssningsfartygen finns enbart exklusiva och rymliga sviter (den minsta är 28 m²) med en separat sovdel, stort badrum med separat badkar och dusch samt klädkammare (ej i kategori H). Nästan alla rum har en privat balkong eller veranda.

Här kan du njuta av din vistelse till max då allting ingår – det är all inclusive på riktigt! All mat och dryck ingår i priset. Inga kvitton att signera i barer eller restauranger, så under resan kan ni bara njuta utan att behöva tänka på pengar. Även dricks till personalen och hamnavgifter ingår.

Vill du veta mer om jordenruntkryssningen med Regent Seven seas med avresa 6 januari 2024 fyll i formuläret längst ner på denna sida eller hör av er på info@gocruising.se eller 0770-220 200
Under den resan kryssar ni 132 dagar över 3 hav, 4 kontinenter och lägger till vid 66 destinationer där ni kan uppleva inte minder än 61 platser som finns med på unescos världsarvslista!

Vill du veta mer?

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Allt som är inkluderat ombord på Regent Seven Seas:

 • Alla måltider inklusive specialrestauranger
 • Dryck inklusive champagne och minibaren i hytten
 • Fritt wifi
 • 24-timmars roomservice
 • Dricks till servicepersonalen
 • Tvättservice (ej kemtvätt)
 • Flertal utflykter att välja mellan

Något som är unikt för Regent Seven Seas Cruises kryssningar

Även utflykter ingår i all inclusive! Vid varje kryssningshamn finns ett flertal utvalda utflykter som ni kan välja mellan för att upptäcka så mycket som möjligt under dagen. Rederiet erbjuder även egen butler som ger dig service utöver det vanliga när du väljer att bo i en Penthouse svit. Du behöver inte heller tänka på att ge dricks då det redan ingår.

Regent Seven Seas Cruises erbjuder exklusiva kryssningar till 450 olika destinationer över alla kontinenter, många av destinationerna är unika och kryssningsfartygen lägger till i mindre hamnar. När du kliver ombord på det flytande lyxhotellet välkomnas du personligen av besättningen, därefter börjar äventyret ombord och i din svit väntar en kyld flaska champagne.

På dessa all inclusive kryssningar serveras du gourmetmåltider från alla delar av världen i de olika restaurangerna ombord:

 • Prime 7 är ett klassiskt Amerikanskt steakhouse
 • Chartreuse serverar rätter från det traditionella franska köket med modern twist
 • Sette Mari at La Veranda bjuder på det italienska köket
 • Pacific Rim som är en Pan-Asian restaurang med mat från hela Asien

Självklart går det också bra att få middagen serverad i er svit då full roomservicemeny ingår. Passa även på att gå en matlagningskurs ombord tillsammans med kockarna i Culinary art.

Klädkod ombord är elegant casual så det är inga speciella formella kvällar ombord förutom högtider som exempelvis nyårsafton då det är lite extra. Annars är det avslappnat och elegant som gäller.

Det bjuds så klart på underhållning i form av livemusik och shower och ombord finns casino, pool, fitness & spa, och självklart är detta inkluderat i all inclusive. Ni kan utmana era medresenärer i card room där ni kan spela sällskapsspel. Behöver ni trots allt jobba på semestern finns ett business center med datorer, eller vill ni hellre jobba ostört eller bara läsa en bok finns det också ett bibliotek ombord.

Få en inblick ombord vackra Seven Seas Explorer

pool däck på regent seven seas

bibliotek på regent seven seas

svit på regent seven seas

veranda på regent seven seas

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.