Bröllopsresor året om

11 februari 2020

Kategori:

Speciella tillfällen

Res inte på bara en bröllopsresa! På en kryssning reser ni inte på bara en bröllopsresa, ni reser på många. Vakna i en ny och spännande hamn varje morgon. Njut av varandras kärlek medan vi visar er världen.

I Karibien och Medelhavet hittar ni särskilt romantiska kryssningar som passar perfekt för en bröllopsresa.

Romantik ombord

Låt tiden segla iväg på något av våra lyxiga fartyg. Vi ser fram emot att göra er resa till ett oförglömligt minne. Gå i land eller stanna ombord. Oavsett vad ni väljer så finns en mängd aktiviteter att välja mellan.

Beställ romantiska små gåvor innan avresa ex. en flaska champagne, blombukett, dekorationer, ost/charkbricka.

Välj din hytt

Många rederier vill ge er en känsla av lyx även i hytten. Extra guldkant på bröllopsresan får ni i en Aqua Class på exempelvis Celebrity Cruises eller i en svit på andra rederier. Här kan ni njuta av varandra och den vackra solnedgången från balkongen.

Rumsservice ingår

På bröllopsresan är det helt okej att fullkomligt koppla av. Vill ni stanna i hytten så ingår rumsservice hela dagen och endast en serviceavgift tillkommer. Varför inte börja dagen med en härlig frukost på balkongen?

Bord på tu man hand

Restaurangerna ombord bjuder på smaker från hela världen. Boka bord för två och njut av utsökt mat och dryck på tu man hand. Vi är säkra på att du hittar en restaurangfavorit ombord.

Picknick för två

På Celebritys fartyg i Solstice-klassen finns en gräsmatta av äkta gräs på översta däck, The Lawn Club. Här kan ni njuta av en picknick, utomhuskonserter, en runda krocket eller bara koppla av på en filt.

Lounge för två

Boka en privat cabana för två (kan bokas på de större Celebrity fartygen). De bekväma och modernt designade sittgrupperna ger er romantisk avskildhet, bara några steg från den livliga stämningen på The Lawn Club.

Picknick på grön gräsmatta omborrd Celebrity Equinox

 

Spa, träning och aktiviteter

Koppla av med en välgörande behandling i vårt spa eller fortsätt med era goda träningsrutiner också på bröllopresan. Var så aktiv eller lat som ni själv önskar – det är helt upp till er!

Romantik under stjärnhimmeln

Upplev en romantisk solnedgång under en stjärnklar himmel ute på däck. Ta en cocktail i Sunset Bar och njut av varandra, stjärnorna och lyssna till havets vågor.

Utflykter på varje destination

På varje destination erbjuder vi utflykter som passar både brud och brudgum. Allt från actionfyllda aktiviteter som att åka zipline genom regnskog till att uppleva en vinprovning eller en vacker konstutställning. Eller varför inte hitta en egen romantisk strand.

GO Cruising tipsar!

Rederier som vi på GO Cruising tycker passar extra bra för bröllopsresor är Celebrity Cruises, Azamara Club cruises, Seabourn, och Oceania.

Middag på stranden i Maldiverna