Virgin Voyages

Det vuxna rederiet med det lilla extra

Det nya rederiet Virgin Voyages som grundats av Richard Branson, är ett modernt lyxigt rederi med en innovativ inredning där många detaljer är representerade i deras signumfärg, rött. Alla Virgins fyra fartyg vänder sig till en vuxen publik (+18 år) och stämningen ombord är både varm och inkluderande.

Det första av de fyra fartygen lanserades i slutet av 2021 och det fjärde fartyget börjar segla under 2024.

För att få den lilla extra lyxiga känslan ombord så kan du njuta av alla de 20 restauranger som finns utan extra kostnad. Även specialrestaurangerna där flera Michelinkockar har komponerat menyn ingår.

Men det är inte bara de unika restaurangerna ombord som är inkluderade utan även dricksen till personalen, wifi, vissa alkoholfria drycker och shuttlebus på vissa av destinationerna. Allt för din bekvämlighet.

Fartygens härliga poolområden med tjocka solmadrasser, solstolar och pooler bjuder in till en skön avkoppling. Vill du hellre nyttja gymet ombord så erbjuds ett stort utbud av både yoga, meditation, cykling, HIIT-klasser och mer, även detta är förstås inkluderat. Kvällarna bjuder in till spektakulära shower som är utvecklade av världens mest omtalade producenter och artister. Dessutom anordnas flera temapartyn och interaktiva shower ombord. Vad sägs om poolpartyn, galna pyjamaspartyn eller kanske ett ”Pop up performance”?

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.