GO Exclusive

Sätt guldkant på din semester!

Lyx kan köpas för pengar men minnen för livet förblir obetalbara. Det som är lyx för Dig kan bara dina drömmar beskriva. Lyx kan vara att gå barfota på en vit sandstrand på Maldiverna utan någon uppkoppling till vare sig datorer eller telefoner. Lyx kan också vara att få sitta på ett livfullt café i Paris och njuta av folkvimlet. Oavsett vad du förknippar med lyx så kan nog de allra flesta enas om att få vara ledig och på resa – det är lyx i sig.

Vi på Go Cruising har lång erfarenhet av resor av alla de slag, allt ifrån backpackers-upplägg till exklusiva reseupplägg.

Det kanske är en speciell högtid som skall firas? En bröllopsresa? En sådan resa som det känns extra viktigt att ingenting får gå fel, där du kanske vill lägga lite extra krut på kringarrangemang? Låt fantasin flöda och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Vill du flyga i businessklass? Bli upphämtad av en limousine på flygplatsen? Bo på ett alldeles speciellt hotell där servicenivån överträffar alla förväntningar? Överraska någon med en helikopterfärd? Äta en middag på någon av de allra bästa restaurangerna från Michelinguiden?  

Lägg dina resedrömmar i trygga händer hos oss och vi lovar att inte göra dig besviken.

Hos oss kan du boka ett möte med någon av våra kunniga reserådgivare. Vi vet vad som kan behövas för att just ditt researrangemang skall bli fulländat.  Vi älskar utmaningar och vår kreativitet saknar gränser. Vår arbetsglädje och vårt fokus på att endast leverera det bästa gör att du kan lita på att det inte bara blir bra, utan helt enkelt bäst.

Välkommen att kontakta oss för ett möte:

0770-220 200                     info@gocruising.se

Bästa hälsningar Team Go Exclusive!