NORWEGIAN PRIMA

Norwegian Prima är en ny fartygsklass som överträffar alla förväntningar

Norwegian Prima är det nyaste kryssningsfartyget i flottan och erbjuder stora öppna ytor och ett stort utomhusdäck. Känn er närmare havet med fartygets 360 graders promenaddäck ”Ocean boulevard” som runt hela fartyget ger en fantastisk utsikt. På ”Ocean boulevard” finns en glasbro på vardera sida som ger dig en känsla av att gå på vatten. Utomhusdäcket är också utrustad med infinitypooler som ger dig en panoramavy över havet.

I utomhusloungen kan du kan koppla av i en hammock eller cabana och njuta av cocktails samt ett stort utbud av kulinariska rätter. Här finns även restauranger med italienska och mexikanska smaker. Genomgående ombord är den höga servicenivån där du som gäst alltid ska känna dig prioriterad. Norwegian Prima tar ett färre antal gäster på större yta gentemot sina konkurrenter vilket gör att man lätt hittar sitt lugn ombord. Hytterna är också större än dess systerfartyg hos Norwegian Cruise Line och den nya hyttlayouten gör att det känns än mer rymligt.

norwegian prima lounge

norwegian prima pool

Norwegian prima akter

Fartygsfakta

Norwegian Prima

Passagerare: 3215
Besättning: 1388
Längd: 295 m
Tonnage: 29 500
Antal däck: 20
Byggår: 2021

Läs mer on Norwegian Cruise Line här

The Haven

Vill du ha förstklassig lyx finns premiumkategorin The Haven med rymliga hytter och 24-timmars service med privat butler. Förutom sin lyxiga design i världsklass har The Haven ett eget soldäck med infinitypool, så att ni ska känna er ett med havet.

norwegian prima the haven

Låt dig inspireras av nya Norwegian Prima

Norwegian Prima börjar segla i augusti 2022 och kommer kryssa i norra Europa, Storbritannien, Karibien och Bermuda. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka din resa med Norwegian Prima idag!

Därför är Norwegian Prima annorlunda

norwegian prima lounge fireplace

norwegian prima restaurant

norwegian prima oceanwalk

norwegian prima balcony