NORWEGIAN EPIC

Norwegian Epic har en innovativ design

Norwegian Epic är ett av Norwegian Cruise Lines (NCL) största, trendigaste och mest innovativa kryssningsfartyg. Hytterna har en helt ny typ av utformning där väggarna är rundade. NCL kallar designen ”New Wave” och slutresultatet är modernt och stilfullt. Precis som matupplevelserna är underhållningen utspridd över hela fartyget. Under en kryssning med Norwegian Epic kan ni i teatern se spektakulära shower. För dig som vill kyla av dig efter en het dag under solen finns isbaren där temperaturen konstant ligger på -8°. Bland mycket annat finns dessutom Spice H2O – nattklubb och utomhusbio i ett, japanska Sake Bar och stand up-scenen Headliners Comedy Club.

Det finns ingen stor huvudmatsal, istället har NCL utvecklat sitt koncept Freestyle cruising. Ett restaurangkoncept som innebär att du kan äta var du vill, när du vill. Överallt finns bildskärmar som visar fartygets alla restauranger, deras öppettider och tillgänglighet. Totalt finns det 14 restauranger som serverar fantastisk mat från alla världens hörn. Några är inkluderade i kryssningsbiljetten medan andra kostar extra. Klädkoden är informell, du kan klä dig hur du vill, men kvällstid rekommenderas lite finare klädsel, till exempel klänning/skjorta eller kavaj.

För vem?
Det stora vattenlandet med två stora vattenrutschbanor gör Norwegian Epic till ett populärt val för barnfamiljer. Med sitt breda utbud av restauranger, aktiviteter och underhållning passar fartyget även par och kompisgäng.

Norwegian Epic Aqua park

Fartygsfakta

Passagerare: 4100
Besättning: 1724
Längd: 329 m
Tonnage: 155 873
Antal däck: 19
Byggår/renoverad: 2010/2015
Registreringsland: Bahamas

Läs mer om Norwegian Cruise Line här

Norwegian Epic par i Ice Bar

Klä på dig varmt för Norwegian Epic har en isbar ombord!

Ombord Norwegian Epic kan ni kyla ner er genom ett besök i den unika isbaren till havs. Skyy Vodka Ice Bar som den heter har plats för upp till 25 gäster åt gången men det är inga problem att komma in då de flesta inte stannar särskilt länge.

En avgift på $20 tillkommer (betalas ombord) i inträde men det är absolut en upplevelse värd att betala för om man vill vara med om något annorlunda. I inträdet ingår 2 st valfria drinkar som serveras i glas gjorda av is.

Norwegian Epic Burn the Floor show

Norwegian Epic Cagneys restaurang

Norwegian Epic Garden Café

The Haven Courtyard