NORWEGIAN ENCORE

Häftiga aktiviteter och innovativ design ombord Norwegian Encore

Norwegian Encore är ett av de nyaste fartygen i Norwegian Cruise Lines flotta. Encore är också ett av rederiets mest innovativa och moderna fartyg, lastat med aktiviteter och underhållning i världsklass! Vad sägs om en gocart-bana på översta däck, ett escape room där det gäller att hitta ut genom att lösa gåtor och Galaxy Pavilion fullt med virtual reality-upplevelser?

Ombord finns 11 restauranger, varav största delen ingår i kryssningsbiljetten, samt fem barer och lounger. Från Observation Lounge högt uppe i fartyget har resenärerna en spektakulär utsikt över havet. För den aktiva finns en basketbollplan, ett gym och en löparbana. På soldäck finns flera pooler och bubbelpooler att njuta av. Varför inte luta dig tillbaka i en solstol och njuta av en god drink under lata dagar till havs? Varje kväll ordnas olika sorters shower, bland annat Broadway-musikaler,
i den magnifika teatern och livemusik och stå upp-komik hörs bland annat i barerna.

Kinky Boots show ombord Norwegian Encore

Norwegian Encore Garden Cafe

Norwegian Encore kryssningsfartyg

Fartygsfakta

NORWEGIAN ENCORE

Passagerare: 4620
Besättning: 1821
Längd: 326 m
Tonnage: 167 725
Antal däck: 20
Byggår: 2019
Registreringsland: Bahamas

Ät var ni vill, när ni vill!

Till skillnad mot många andra rederier har Norwegian Cruise Line utvecklat konceptet Freestyle Dining, vilket betyder att det inte finns några fasta middagstider eller -sittningar, ni äter när och var ni vill. Ett perfekt koncept för barnfamiljer och för den som önskar variation och valmöjligheter.

Norwegian Encore Race Track

Familj ombord Norwegian Encore

Kristallkrona ombord Norwegian Encore

Norwegian Encore The Manhattan Room restaurang