VIKING CRUISES

Viking Cruises är ett prisbelönt rederi med stor variation på kryssningar

Rederiet grundades 1997 och har sedan dess växt till att bli ett väletablerat företag på marknaden. Viking Cruises erbjuder idag allt ifrån vanliga kryssningar till flod- och expeditionskryssningar.

Rederiet har vunnit ett flertal priser och utmärkelser, bland annat utnämnde de som #1 av Condé Nast Traveler i deras  2020 Readers’ Choice Awards. För femte året i rad har det blivit nämnda som bästa ”Ocean Cruise Line” av Travel + Leisure readers in the World’s Best Awards 2020.

Viking Cruises erbjuder kryssningar med destinationen i fokus och riktar sig främst till erfarna kryssningsresenärer som är intresserade av geografi, kultur och historia. Under kryssning ingår det en utflykt i varje hamn och ni får en lärorik och unik upplevelse med framträdanden, matlagningskurser och mycket mer.

Viking Infinity pool

VikingOdin Aquavit Terrace

Varför Viking Cruises?

← Inspireras av Viking Cruises prisbelönat rederi som erbjuder moderna och kvalitativa upplevelser

Go Cruising skräddarsyr din resa. Så att ni kan njuta av er semester till fullo, utan att behöva tänka på allt omkring.

Boka din resa idag!

Viking Cruises Expeditionskryssningar

För den som vill göra något utöver det vanliga kan man åka på en av Viking Cruises prisbelönta expeditionskryssningar. Varje hytt är utrustad med en privat veranda så att ni kan njuta av den unika utsikten, under hela färden. Restaurangerna erbjuder ett stort utbud med färska råvaror och ombord kan ni njuta i infinity poolen, den nordiskinspirerad spaavdelningen eller det eleganta biblioteket.

Under 2022 kommer Viking Cruises att lansera två nya expeditionsfartyg; Viking Octantis och Viking Polaris, med expeditioner från 8 till 44 dagar i Antarktis, Polcirkeln och Nordamerika.

Viking Cruises Flodkryssningar

Ombord Viking Cruises prisbelönta flodkryssningar kan ni njuta av modern Skandinavisk design och innovativa lösningar med miljön i fokus – utrustad med solpaneler, biodynamisk ört trädgård och energieffektiva hybrid motorer. Viking Cruises flodkryssningar färdas över de mest populära floderna i Europa samt Nilen i Egypten och Mekongfloden i Sydasien.

Från och med augusti 2022 kan ni även uppleva en flodkryssning längs Mississippifloden!

Viking Expedition Aquavit Terrace

Namnevent för Viking fartyg

Bibliotek ombord Viking Expedition

Viking Longship i Budapest

Terrace ombord Viking Expedition

Viking Star i New York

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.