SILVERSEA

Upplev en kryssning med extra lyx

Silversea är ett italienskt, sexstjärnigt kryssningsrederi som erbjuder sina kunder en upplevelse med extra lyx! Ombord är det en exceptionellt hög klass på både maten, aktiviteterna, underhållningen och servicen. Här kan du få du en egen butler som står till din tjänst under hela kryssningen och som ser till att din resa blir något utöver det vanliga.

Kryssningsfartygen är mindre än hos många andra rederier och tar mellan cirka 130 upp till 600 resenärer. Med Silversea besöker du mindre, exotiska platser dit större fartyg inte når. På Silverseas fartyg ingår allt i priset: Du kan utan extra kostnad njuta av ett glas champagne till lunch och äta en riktig gourmetmåltid varje kväll. Ombord kan du också se musikalföreställningar, delta i vinprovningar eller cocktailpartyn samt unna dig en lyxig behandling på spaavdelningen.

I flottan ingår både kryssnings- och expeditionsfartyg som tar dig till bland annat Antarktis, Galapagosöarna och Afrika.

Kliv ombord Silver Origin

← Följ med på en expeditionsresa till Galapagos!

Med endast 100 gäster ombord blir en kryssning ombord Silver Origin verkligen speciell. Med fullständig lyx och komfort ombord detta nytänkande fartyg har alla resenärer tillgång till butler-service och alla hytter är rymliga sviter med balkong. Dessutom är fartyget ett av de mest hållbara kryssningsfartyget som finns på marknaden – det gillar vi!

matsal med dukade bord ombord på ett av seilverseas fartyg

utsides lounge med utsikt över havet på silverseas fartyg

pooler på silverseas däck

pooldäcket med uppdukade bord i solnedgången på silverseas

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.