SEABOURN CRUISE LINE

Lyxiga Seabourn Cruise Line erbjuder både vanliga kryssningar och expeditionsresor

Seabourn Cruise Line erbjuder unika, all-inclusive, kryssningsupplevelser runt hela världen med handplockade utflyktsalternativ – oavsett om ni vill upptäcka staden, naturen, maten eller landets kultur.

Med mindre fartyg har Seabourns kryssningar en mer intim och lyxig känsla, där du som passagerare är i fokus. För att få ut det absolut bästa utav kryssningen är därmed också servicenivån ombord Seabourns fartyg av högsta kvalitet. Många av Seabourns resenärer är lojala och återkommande och om ni åker på en kryssning kommer ni garanterat att vilja åka igen!

Seabourn Cruise Line har utnämnts ett flertal priser och utmärkelser för sin exceptionella service och fantastiska matupplevelser. Ombord hittar ni också fantastiska spa-upplevelser, underhållning och shower.

Prince Christian Sund Seabourn

Prince Christian Sund vy Seabourn

Varför Seabourne?

← Hos Seabourn kommer du som resenär alltid i första hand!

På en kryssning tillkommer ofta obligatorisk dricks, som i slutändan kan bli en hel del pengar, men ombord Seabourn behöver ni inte tänka på det. Dricks är nämligen inte obligatoriskt och inte heller väntat av personalen ombord! Så luta er tillbaka och bara njut, för här är verkligen ALLT inkluderat!

Service ombord Seabourn fartyg

Prince Christian Sund pooldäck Seabourn

Seabourne Encore

Pool ombord Seabourn fartyg

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.