ROYAL CARIBBEAN

En kryssning med Royal Caribbean har allt för stora och små!

Royal Caribbean International har världens tre största kryssningsfartyg i sin flotta. En kryssning med Royal Caribbean passar resenärer som vill ha ett stort utbud av aktiviteter, underhållning och restauranger. Rederiet har också mindre fartyg för dem som vill ha en mer avskalad och lugn semester. Det är Royal Caribbeans oförglömliga kryssningar och destinationer, med all inclusive och spännande äventyr ombord, som gör det till världens ledande kryssningsfartyg.

Testa ditt mod eller koppla av vid poolen och njut av en familjedag. Utmana dig själv på den högsta rutschbanan till sjöss eller på rutschbanorna som består av Typhoon, Cyclone och Supercell. Små barn kommer att kunna välja sina egna äventyr på ett innovativt plan med interaktiva, personliga och överraskande aktiviteter och applikationer. Varje utrymme erbjuder olika upplevelser: skalbara skapelser på Play Place; konst, vetenskap och teknik i verkstaden; vänlig tävling, fysiska och interaktiva spel i arenan; koppla av i Hangouten för att få nya vänner, spela videospel eller ta en paus.

Royal Caribbean är känt för sin höga servicenivå, underhållning i världsklass och fantastiska gourmetupplevelser. På alla fartyg ingår huvud- och buffétrestaurangen i kryssningsbiljetten, därtill finns flera specialrestauranger där du äter mot en extra avgift. Varje kväll kan du njuta av professionella shower i teatern, allt från musikalnummer till stå upp-komik.

På de största fartygen finns bland annat både skridskobana och en amfiteater med vattenshower. För den som vill ha en aktiv semester finns gym, joggingbana och basketplan. Vill man ta det lugnt under sin kryssning kan man slappna av vid poolen eller njuta i fartygets spa.

Klädkoden ombord är avslappnad. Ett par kvällar under en kryssning är det formell klädsel, till exempel kostym och långklänning. Royal Caribbean har kryssningar över hela världen, bland annat i Medelhavet, Karibien, Nordeuropa och Alaska.

Royal Caribbean Harmony of the seas teater

Flowrider på Harmony of the Seas

Varför Royal Caribbean?

← I Bahamas hittar du Royal Caribbeans alldeles egna paradisö – Coco Cay!

Förutom att rederiet har sin egna ö har de också många kryssningsfartyg i sin flotta vilket gör att det garanterat finns något för alla. Servicen ombord är i toppklass och det finns underhållning och nöje för alla åldrar. Vi på Go Cruising skräddarsyr din drömkryssning med Royal Caribbean!

Visste du att

Royal Caribbean har världens största kryssningsfartyg! Mäktiga Symphony of the Seas tog sin första färd sommaren 2018 och ombord ryms det 6680 passagerare. Vad sägs som en grönskande park, ishall, linbana, klättervägg och vattenpark? Ja, allt det här finns ombord och så mycket mer!

Två kvinnor njuter av drinkar i casinot ombord Navigator of the Seas

Färgstark underhållning ombord ett av Royal Caribbeans kryssningsfartyg

 

Grupp med människor på restaurang ombord Allure of the Seas

Vacker restaurang ombord Explorer of the Seas