CUNARD

Det klassiska rederiet med sofistikerad elegans

Cunard Line är ett historiskt rederi med anor från 1800-talet och erbjuder idag exklusiva lyxkryssningar över hela världen. Cunard är främst känd för sina klassiska transatlantiska kryssningar med Queen Mary II. Cunards fartyg har all lyx och komfort man kan önska.

Hytterna är elegant inredda med marmor och träpaneler och fartygens ikoniska svartröda skrov återspeglar ångfartygens glittrande glansdagar. Atmosfären är lugn och avslappnad med en hög servicenivå.

Ombord på fartygen finns flera trevliga aktiviteter att välja bland och varje kväll anordnas fantastiska shower, musikaler och föreställningar. Unna dig en spabehandling, ta ett dopp i poolen, shoppa i de eleganta butikerna eller njut av en drink i cocktailbaren, här finns något för alla.

Maten ombord håller hög standard tillsammans med den fantastiska servicen. Måltiderna i huvudrestaurangen och klassiska Afternoon tea serveras dagligen och ingår alltid i bokningen.

Cunard vänder sig främst till vuxna som uppskattar sofistikerad klass och elegans, men det finns även aktiviteter ombord för barn och unga. Förutom sina klassiska transatlantiska kryssningar har Cunard även kryssningar till bland annat Afrika, Alaska och Norge.

Varför Cunard Line?

← Cunard har en lång erfarenhet av transatlantiska kryssningar.

Ombord Curnards kryssningsfartyg kan ni alltid känna er trygga och väl omhändertagna. Med utsökt mat, fantastiska shower och mer underhållning än ni hinner med blir en långkryssning ombord fartyget aldrig tråkig. Självklart hjälper Go Cruising till att skräddarsy din resa så att du kan fokusera på att bara njuta.

Go Cruising skräddarsyr din kryssning med Cunard

Vi på GO Cruising Travel Group skräddarsyr resor och kryssningar världen över och erbjuder också ett brett utbud av resor med färdledare. Vi bokar privatpersoner och företag, hos oss är inget för litet eller för stort. Varmt välkomna att höra av dig för ett förslag på just din drömresa!

Läs mer om våra skräddarsydda resor här

Visste du att

På en kryssning ombord Cunards fartyg Queen Mary 2 kan ni ta med er fyrfotade vän. Så ni behöver inte tänka på att hitta hundvakt när ni långfärdskryssar från Southampton till New York. Det finns ett dedikerat område ute på däck där hundarna kan leka och det finns ett flertal godsaker till ditt husdjur så som lyxig mat, hundkex och flisfiltar – så att även din hund kan njuta ombord!

Queen Victoria Cunard

 

Balkonghytt ombord Queen Victoria

Afternoon tea ombord Cunards kryssningsfartyg

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.