COSTA CRUISES

Costa Cruises har rutter utöver det vanliga i italiensk anda

Ombord på fartygen hos italienska Costa Cruises råder – såklart – en italiensk stämning. Maten är Italien-inspirerad och atmosfären livlig och sydeuropeisk. Inredningen är färgglad och eftersom italienare gillar fart och fläng ordnas mycket program ombord, allt från dansklasser till olika sorters tävlingar. Varje kväll är det show i teatern och resenärerna kan också njuta av levande musik i barerna.

På soldäck finns pooler, bubbelpooler och på de flesta fartyg en vattenrutschbana. Till resenärernas förfogande finns också ett spa, gym, sportplaner och joggingbana. Huvudrestaurangen och bufférestauragen ingår i kryssningsbiljetten, vid sidan av dem finns specialrestauranger där man äter mot en extra kostnad.

Costa kryssar mest i Medelhavet, men också i till exempel Karibien och till Dubai. Det finns ingen egentlig klädkod ombord, även om rederiet ordnar flera temakvällar, bland annat White night och Maskerad. Det är frivilligt att klä sig enligt temat. Costa Cruises passar alla resenärer – barnfamiljer, vuxna par samt äldre – som vill ha en semester med mycket aktiviteter och ” la dolce vita”.

Costa Favolosa

Costa Pacifica

Restaurang ombord Magica

Varför Costa Cruises?

Kolla på videon för att lära dig mer om rederiets historia och fartyg

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.