CARNIVAL CRUISE LINE

Carnival Cruises – Festliga fartyg med stort utbud av aktiviteter och underhållning

Carnival Cruise Line är ett rederi som erbjuder kryssningar med ett enormt utbud av aktiviteter och underhållning, flottan kallas därför för ”The Fun Ships”.

Här finns program för resenärer i alla åldrar, från par till kompisgäng och singelresenärer. Fartygen har allt från vattenpark, teater, komediklubb, diskotek, minigolfbana, barer, kasino och biograf. Fartygen är familjevänliga och lockar därför också många barnfamiljer.

Precis som hos andra rederier ingår huvudrestaurangen och buffétrestaurangen i kryssningsbiljetten. Vid sidan av dessa finns specialrestauranger där man äter mot en extra avgift. Klädkoden ombord är avslappnad. Dagtid gäller ledig klädsel. Kvällstid klär resenärerna gärna upp sig lite grann. Cirka två kvällar per kryssning är det kostym för herrar och långklänning för damer som gäller.

Carnival Cruises passar alla som vill ha en rolig semester med mycket att göra. Stämningen ombord är fartfylld och festlig! Rederiet kryssar i bland annat Australien, Medelhavet, Karibien och Alaska.

Ombord Carnival Breeze

Red Frog Pub ombord ett av Carnival Cruise Lines fartyg

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.