HAPAG LLOYD

Hapag Lloyd – Kryssningar och expeditioner med ”Crème de la Crème”

Upptäck världen och möt fantastiska kulturer med naturens skönhet som er kuliss under en kryssning med Hapag Lloyd.

Välj om du vill ha fart och äventyr eller om du bara vill ta det lugnt med fullständig relax ombord och på land. Med Hapag Lloyd får ni uppleva världen ur ett annat perspektiv och oavsett vilken typ av kryssning ni väljer så väntar minnesvärda upplevelser och många äventyr att se fram emot.

Med tre eleganta fartygsklasser i sin flotta och hundratals destinationer erbjuder detta lyxrederi en fantastisk kryssningsupplevelse med spännande och underhållande program där det finns något för alla. Flexibilitet och variation är något som karaktäriserar Hapag Lloyds kryssningar och ni kan alltid vara säkra på att få mat och service av högsta kvalitet ombord, så glöm tiden för en stund och bara njut av friheten.

Hapag Lloyds fartyg är av den mindre sorten och tar upp till 200-400 passagerare, vilket gör kryssningsupplevelsen väldigt unik. Personalen ombord på alla Hapag Lloyds internationella kryssningar talar engelska och även tyska. Rederiet har utnämnts som ett av världens mest eleganta kryssningsfartyg och det är därför vanligt med formell klädsel till kvällar och middagar.

Hapag Lloyd MS Europa restaurang

Hapag Lloyd MS Europa i Seychellerna

Exklusiva expeditioner med Hapag Lloyds Hanseatic fartyg

https://www.youtube.com/watch?v=XQsVqZxSnko

MS Europa Lido Café

Inredning ombord Hapag Lloyd fartyg

Pooldäck MS Europa Hapag Lloyd

Restaurang ombord MS Europa, Hapag Lloyd

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.