AZAMARA PURSUIT

Upptäck exotiska hamnar med Azamara Pursuit

Stilen ombord Azamara Pursuit är marin och den klassiska fartygskänslan är ständigt närvarande. Miljön är lyxig, men det finns inga formella klädkoder – det är ”resort casual” som gäller, vilket innebär att man klär sig smakfullt. Shorts och jeans är inte tillåtet i huvudrestaurangen och specialrestaurangerna, men kavaj för män samt kjol och blus för kvinnor passar bra.

Med knappt 700 gäster ombord blir kryssningsupplevelsen ovanligt avslappnad. Trots sin storlek erbjuder Pursuit många faciliteter i klass med större fartyg. Utöver huvudrestaurangen med öppen sittning och buffétrestaurangen finns två specialrestauranger – Prime C är en klassisk amerikansk grillrestaurang och Aqualina serverar läckerheter från Medelhavet.

Fartyget innehåller ett kasino, en showlounge med underhållning varje kväll och ett välutrustat gym med thalassoterapi-pool. Det finns även ett stort spa eftersom Azamara Club Cruises satsar mycket på hälsa och välmående, något som även lämnat avtryck i restaurangmenyerna. Läsk och vatten ingår dygnet runt samt husets kvalitetsviner till lunch och middag.

Azamara Pursuit

Fartygsfakta

Azamara Club Cruises – Azamara Pursuit

Passagerare: 748
Besättning: 400
Längd: 181 m
Tonnage: 30 277
Antal däck: 11
Byggår/renoverad: 2001/2018
Registreringsland: Malta

För vem?

Azamara Club Cruises satsar mycket på sina destinationer. Tack vare fartygets storlek besöks många exotiska hamnar där större fartyg inte kan lägga till, och inte sällan stannar de över natten. Följaktligen lockar Azamara Pursuit till sig rese- och kryssningsvana gäster. Många av passagerarna, ofta medelålderspar och äldre, uppskattar den sociala upplevelsen och stämningen ombord på ett mindre fartyg.

Läs mer om Azamara Club Cruises här

Middag ombord Azamara Pursuit

Azamara Pursuit däck