Grupp och Konferensresor

Vi på GO Cruising har stor erfarenhet av grupp- och konferens resor.
Vi har arrangerat allt ifrån mindre grupper upp till större grupper på flera hundra personer.

En kryssningsresa passar perfekt för konferens eller teambuilding. Fartyget är en destination i sig med möjlighet till en rad olika aktiviteter. God mat, moderna konferenslokaler och utrustning. 

Vi erbjuder skräddarsydda resor till populära resmål världen över till allt från mindre grupper till större, stora konferenser och teambuilding. Förutom att vi ordnar flyg, hotell, transfer och konferenslokaler så känner vi till de mest spännande sevärdheterna, ordnar ert studiebesök och tipsar er om de bästa restaurangerna.

 .........................................................................................................................................................

KRYSSNINGSTIPS!

Konferens i Medelhavet
Att åka på kortkryssning i Medelhavet är perfekt för konferensen eller kick offen. Kryssningen är på tre nätter och det är ett väldigt bekvämt sätt att konferera då allt ni behöver finns ombord och nästan varje morgon ankommer ni till en ny europeisk stad!

Reslängd: 4 dagar
Ingår: Flyg, transfer, 3 nätters kryssning i vald hyttkategori inkl helpension, dricks till din personliga servicepersonal, konferensrum, shower och aktiviteter ombord.

 

Konferens i Karibien
Ni inleder konferensen i Florida med två dagar. Ombord på fartyget har ni konferens i något av de kostnadsfria konferensrummen, äter trevliga luncher, middagar och går på show. För team building kan ni t.ex. klättra på klätterväggen eller testa en danskurs. För att inte tala om de härliga paradisöar ni stannar vid och vad de har att utforska och erbjuda.

Reslängd: 8 dagar
Ingår: Flyg, 2 nätter på hotell i Miami, 3-nätterskryssning i vald hyttkategori. Under kryssningen ingår även helpension, dricks till din personliga servicepersonal, underhållning och konferensrum.