Generationskryssning Royal Caribbean

Generationskryssning med Royal Caribbean

Samla hela familjen på en generationskryssning med Royal Caribbean

Ta med hela familjen på kryssning

Låt oss på Go Cruising arrangera en härlig kryssning som sträcker sig över generationsgränserna. För denna typ av kryssning har vi valt ut de bästa rederierna och fartygen där det finns något för alla stora som små. Åk på en fantastisk kryssning med Royal Caribbean och upplev destinationer som Karibien eller medelhavet. Med en generationskryssning till Karibien kan ni uppleva underbara destinationer med utflykter som tilltalar hela familjen. Här kan ni uppleva allt från snorkling till dykäventyr där ni kan se de fängslande korallreven på riktigt nära håll. För den som vill ta det lugnare finns otaliga aktiviteter och utflykter som passar för ändamålet både på kryssningsfartyget men även på land. Ta del av kulturen i de gamla städerna i Karibien, se dess vackra katedraler, sola och bada på fantastiska stränder och avnjut den goda och genuina maten tillagad på de allra finaste och lokala råvarorna.

Väljer ni istället en generationskryssning till medelhavet får du och familjen möjlighet att utforska charmiga hamnstäder i till exempel Italien, Grekland och Kroatien. Upplev antika tempel, amfiteatrar, palats och katedraler från medeltiden. Besök soldränkta stränder och ta ett uppfriskande dopp i det klarblå havet. Därefter är det dags att avnjuta medelhavskökets specialitéer för att sedan skölja ned måltiden med lite gott vin från en lokal vingård och varför inte avsluta med den goda lokala glassen eller efterrätten?

Aktiviteter på kryssningsfartyget

Oavsett om ni väljer en kryssning till Karibien eller medelhavet så är samtliga Royal Caribbeans kryssningsfartyg utformade för att alla i familjen ska ha roligt och få alla sina önskemål uppfyllda. På fartygen finns allt från vattenrutschbanor, klätterväggar och lekplatser för de mindre barnen. Vill man ta det lite lugnt finns gym, relaxavdelning, konstutställningar, vinprovningar och lugnare områden på fartyget för den som vill pausa en stund.

När det kommer till mat och dryck finns det en hel uppsjö av restauranger och barer för alla typer av smakupplevelser som passar för både stora och små. Allt från det italienska, asiatiska och amerikanska köket för att nämna några. Likaså är underhållningen på kvällarna i världsklass och givetvis anpassat för alla i familjen.

Dröm dig bort till en generationskryssning med Royal Caribbean

Vill du åka på en generationskryssning med Royal Caribbean?

Kontakta oss nedan så hjälper vi till med din bokning.