Generationskryssning Norwegian Cruise Line

Generationskryssning med Norwegian Cruise Line

Samla hela familjen på en generationskryssning med Norwegian Cruise Line

Kryssning för hela familjen

Att åka på en generationskryssning innebär en fantastisk möjlighet att umgås och göra saker tillsammans men också kunna återhämta sig på egen hand. Vi på Go Cruising anser att Norweigan Cruise Lines samtliga kryssningsfartyg erbjuder något för alla som exempelvis otrolig underhållning för både stora och små, härliga smakupplevelser och fantastisk hyttkomfort. Upplev kulturrika städer i Europa och medelhavet, eller det turkosblåa havet med vajande palmer i Karibien.

Samtidigt som du utforskar nya spännande destinationer kan du njuta av att känna dig fri och och avspänd med NCL:s koncept som innebär att man ska känna sig fri och ledig och inte behöva ta hänsyn till tider och klädkoder. Det innebär bland annat fria tider för middagar och övriga måltider och du kan välja att ha ledig klädsel.

På kryssningar med Norwegian Cruise Line ingår alltid helpension samt underhållning, aktiviteter för alla åldrar och för de minsta ingår barnklubbar. Du kan välja till att addera ett tillägg för att få obegränsad dryck och andra förmåner som ger guldkant på tillvaron. Denna kryssning gör att du kan känna dig avslappnad och bara fokusera på att njuta och umgås med familjen utan att tänka på notan.

Dröm dig bort till en generationskryssning med Norwegian Cruise Line

Vill du åka på en generationskryssning med Norwegian Cruise Line?

Kontakta oss nedan så hjälper vi till med din bokning.