Generationskryssning Costa

Generationskryssning med Costa Cruises

Samla hela familjen på en generationskryssning med Costa Cruises

En minnesvärd kryssning

Costa Cruises kryssningsfartyg är samtliga utformade för den familjära roliga men också bekväma upplevelsen. Kryssningen kommer innebära destinationer med historia, kultur, vackra vyer och minnen för livet. Varje hamn har en unik historia vilket i sig blir till en överraskning och ett härligt sätt att upptäcka medelhavet på. Besök antika Grekland och se ut över det vackra medelhavet och den storslagna utsikten medan ni intar en god måltid. I Italien hittar du och familjen olika nyanser, smaker och vyer från norr till söder. För att sedan uppleva Frankrike, med dess utbud och härliga landskap. Ta del av mysiga och livliga Spanien, med sina vackra öar: Balearerna och Kanarieöarna. Medelhavsköket har som gemensam utgångspunkt dess råvaror med kvalitet som ger smaklökarna en upplevelse för alla i hela familjen.

Väljer du istället en generationskryssning i Karibien har detta rederi självklart fantastiska exotiska destinationer där ni som älskar havet, stränder, sol, bad, musik och god mat får era behov tillgodosedda. Städerna ni besöker under er kryssning i Karibien lever upp och är fyllda av musik och dofter och i naturen kan ni få uppleva exotiska djur och färgglada blommor. Från Antillerna till Dominikanska republiken, från Bahamas till Barbados: med Costa Cruises får ni uppleva det bästa av Karibien.

Något för alla ombord kryssningsfartyget

På kryssningsfartygen finns allt för hela familjen i form av upplevelser, faciliteter och underhållning. Gå på otaliga teaterföreställningar för både stora och små, shoppa loss i butikerna ombord, lek och plaska i de fantastiska poolområdena eller ta hand om din hälsa i SPA, gym och relaxområdet. Hytterna är bekväma och mysiga. Här kan du koppla av efter en hektisk dag med aktiviteter, socialt umgänge sol, bad och lek. Här finns olika typer av hytter i olika storlekar och utformning  och det finns alltid möjlighet att hitta den hytt som passar era behov bäst. Välj mellan insideshytt eller utsideshytt med fönster eller balkong, eller varför inte lyxa till det med en svit? Samtliga hytter är designade för att ge maximal komfort och avkoppling.

Dröm dig bort till en generationskryssning med Costa Cruises

Vill du åka på en generatonskryssning med Costa Cruises?

Kontakta oss nedan så hjälper vi till med din bokning.