AZAMARA Onward

Hög klass och genuin fartygskänsla ombord på Azamara Onward

Stilen ombord Azamara Onward är marin och den klassiska fartygskänslan är ständigt närvarande. Miljön är lyxig, men det finns inga formella klädkoder – det är ”resort casual” som gäller, vilket innebär att man klär sig smakfullt. Shorts och jeans är inte tillåtet i huvudrestaurangen och specialrestaurangerna, men kavaj för män samt kjol och blus för kvinnor passar bra.

Med knappt 700 gäster ombord blir kryssningsupplevelsen ovanligt avslappnad. Trots sin storlek erbjuder Journey många faciliteter i klass med större fartyg. Utöver huvudrestaurangen med öppen sittning och buffétrestaurangen finns två specialrestauranger – Prime C är en klassisk amerikansk grillrestaurang och Aqualina serverar läckerheter från Medelhavet.

Fartyget innehåller ett kasino, en showlounge med underhållning varje kväll och ett välutrustat gym med thalassoterapi-pool. Det finns även ett stort spa eftersom Azamara Club Cruises satsar mycket på hälsa och välmående, något som även lämnat avtryck i restaurangmenyerna.

Azamara Onward

Fartygsfakta

Azamara Club Cruises – Azamara Onward

Passagerare: 700
Besättning: 410
Längd: 180 m
Tonnage: 30 280
Antal däck: 11
Byggår/renoverad: 1999/2022
Registreringsland: Malta

Hytter ombord Azamara Journey

Stilren och modern inredning ombord Azamara Onward. Exempelbilder på hur insides-, fönster- eller balkonghytt kan se ut.

För vem?

Azamara Club Cruises satsar mycket på sina destinationer. Tack vare fartygets storlek besöks många exotiska hamnar där större fartyg inte kan lägga till, och inte sällan stannar de över natten. Följaktligen lockar Azamara Onward till sig rese- och kryssningsvana gäster. Många av passagerarna, ofta medelålderspar och äldre, uppskattar den sociala upplevelsen och stämningen ombord på ett mindre fartyg.

Läs mer om Azamara Club Cruises här

Kockar ombord Azamaras kryssningsfartyg

Middag för två ombord Azamara Journey

Azamara Journey drawing room