Öluffa i Thailand

Att öluffa i Thailand bland paradisöarna är något som är både enkelt och billigt.
Thailand är redan en favorit hos många och vi förstår varför! Männsikorna, maten, marknaderna, templen, stränderna, havet, solen och allting annat som landet har att erbjuda.

Besök några vackra öar i Thailand

Det finns fler flygalternativ än någonsin till Thailand och dessutom direkt till den fantastiska övärld som landet erbjuder. Ni kan flyga till Phuket eller Krabi med direktflyg, eller varför inte via en annan spännande stad som Dubai, Singapore eller Bangkok, ta ett extra stopp och utforska dessa storstäder.

Väl på plats är det enkelt att åka mellan de olika öarna med färja eller speedboat. Du kan åka från Phuket till Krabi (Ao nang) och hela dess utbud av spännande öar är dina att välja mellan.

Koh Lanta och Koh Jum, de familjevänliga öarna. Koh Ngai och Koh Mook med sitt enorma lugn och fina dykvatten. Koh Phi Phi och Phuket med sina nattsuddar backerpackers, Koh Lipe med sina magiska stränder och många många fler. Det finns kort och gott något för alla, stor som små.

Pris från:
ca 12 500 SEK / del i dubbelrum

I priset ingår: Flyg t/r Arlanda, 14 nätters boende på medelklasshotell i Ao Nang, Koh Lanta, Koh Lipe och Koh Ngai inkl. frukost

Beroende på vilken tid på året du vill resa kommer priserna att variera. 

Sandstrand i Thailand

thailand boat

Vi skräddarsyr resan åt dig

Självklart hjälper vi dig gärna att skräddarsy resan utefter dina önskemål, med flyg och hotell. Kanske vill du passa på och unna dig högre standard på hotell och flyg, passa på att ta ett längre stopp i någon spännande storstad när du ändå är Asien? Vi ordnar det!

Kontakta oss nedan så skickar vi ett skräddarsytt reseförslag till dig och din familj.

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.