ASIA

Långtidssemester

9 - 29 nov 2019

Tillbringa november i soliga Spanien!

Långtidssemester i Almuñécar, 21 dagar med svensk färdledare

Glöm höstmörkret och kom med på långtidssemester till Almuñécar i södra Spanien! Resan inleds med flyg från Arlanda. Vid ankomst checkar vi in på fyrstjärniga Hotel Victoria Playa. Hotellet har en stor, vacker trädgård med poolområde samt en restaurang och bar. Från hotellet är det endast en 5 minuters promenad till stranden och strandpromenaden. I Almuñécar finns många bra restauranger, bra shopping, historiska områden och kristallklart vatten. En av dagarna åker vi på en heldagsutflykt till Granada där ni har möjlighet att besöka den moriska 1300-talsborgen Alhambra, som är ett av de mest välbesökta monumenten i hela Spanien. Flyget hem till Arlanda avgår den 29 november.

Flyg:                  
09 nov                Arlanda – Malaga                       13.05-17.25                
29 nov                Malaga – Arlanda                       14.10-18.30
           

Transfer: Flygplats till hotell och hotell till flygplats.

Boende: Hotel Victoria Playa ****

Hotel Victoria Playa ligger endast 5 minuters promenad från stranden och dess strandpromenad.
15 minuters promenad från hotellet finns shopping samt historiska områden att upptäcka i den centrala delen av staden.
Hotellet har en stor vacker trädgård med poolområde samt en restaurang som erbjuder en mängd internationella rätter. Det finns även tillgång till bar på hotellet. För dig som vill gå ut och äta middag finns det fina resturanger längs strandpromenaden.

Almuñécar kan skryta med en lång, bred strand med plats för aktiviteter, en stilla stund i solen eller varför inte en lunch på någon av de resturanger som finns längs strandpromenaden.
Staden är typiskt andalusisk med slingrande gator och små torg, och omges av vackra böljande omgivningar och kristallklart vatten.

BOKA RESA
SE ALLA RESOR