TAHITI

Svarta stränder, grönskande natur och medeltemperatur på 25 grader året om! Välkommen till Tahiti

Tathiti är en övärld i Franska Polynesien. Här kan du räkna med ett jämnt varmt klimat året om. Tahiti har ett tropiskt klimat med två åstider. En torrperiod och en regnperiod men i verkligheten är det inte mycket skillnad mellan de två perioderna.

När du än väljer att besöka Tahiti kan du räkna med soliga dagar och ett varmt och skönt vatten. Vill du vara helt säker på soliga dagar åker du under torrperioden som infinner sig under Juni till Oktober. Om inte strandlivet är det som lockar mest kan du även åka under regnperioden. Oftast är det då soliga och klara mornar med lite regn på eftermiddagen.

Tahiti är navet i all kulturell aktivitet i Franska Polynesien. I juli varje år anordnas Heiva en storslagen folkfest som hyllar den lokala kulturen och dansen. Du kan även se och uppleva Tahitisk dans på Spa-hotellet  Intercontinental Resort medans du avnjuter en Tahitisk festmåltid. Matkulturen här  har impulser från både Franska och polynesiska mattraditioner en mycket lyckad blandning där smakupplevelsen är i fokus.

 

Valuta: franska Pacific Franc XFP
Språk: Franska Tahitiska
Tidsskillnad till Sverige: – 12 timmar

Just nu erbjuder Go Cruising Kryssningar till Hawaii och Söderhavet

Passa på att läsa mer och boka en av våra kryssningar nedan

TahitiTahiti

Tahiti-sharkTahiti-beach

Inspireras av fler paradisöar i Söderhavet