ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL

Allt för stora och små

Royal Caribbean International har världens två största kryssningsfartyg i sin flotta. En kryssning med Royal Caribbean passar resenärer som vill ha ett stort utbud av aktiviteter, underhållning och restauranger. Rederiet har också mindre fartyg för dem som vill ha en mer avskalad och lugn semester.

Royal Caribbean är känt för sin höga servicenivå, underhållning i världsklass och fantastiska gourmetupplevelser. På alla fartyg ingår huvud- och bufférestaurangen i kryssningsbiljetten, därtill finns flera specialrestauranger där du äter mot en extra avgift. Varje kväll kan du njuta av professionella shower i teatern, allt från musikalnummer till stå upp-komik. På de största fartygen finns bland annat både skridskobana och en amfiteater med vattenshower. För den som vill ha en aktiv semester finns gym, joggingbana och basketplan. Vill man ta det lugnt kan man slappna av vid poolen eller njuta i fartygets spa.

Klädkoden ombord är avslappnad. Ett par kvällar under en kryssning är det formell klädsel, till exempel kostym och långklänning. Rederiet har kryssningar över hela världen, bland annat i Medelhavet, Karibien, Nordeuropa och Alaska.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.