Harmony of the Seas

Världens största fartyg! 

 

Häng med ombord på Harmony of the Seas, världens största kryssningsfartyg med sina imponerande 362m i längd och 18 däck hög!
Ombord bor 5400st gäster och en besättning om hela 2394st! 

Harmony of the Seas är en hel destination i sig. Med bland annat 5st pooler, rutchkanor, jacuzzi, linbana, shoppinggatan Royal Promenade, klättervägg, 9-håls minigolfbana ,bibliotek många barer och lounger samt ett välutrustat gym med tillhörande spa och skönhetssalong. För de minsta finns barnklubb och lekland där de anordnar massor med roliga aktiviteter för barnen. 

Ombord finns 20 olika sätt att mätta magen på. Allt från café med fika och smörgåsar, bufférestaurangen Windjammer till fina och formella a la carte restaurangen The Grande. Det finns något för alla. 

Om inte detta vore nog tar fartyget med dig till olika resmål nästan varje dag!

Vill du veta mer? Det finns olika rutter och datum att välja på,
vi skräddarsyr ditt nästa äventyr! 

Boka din kryssning med Harmony of the Seas idag och vi kan erbjuda er 1000:- i rabatt per hytt fram till den 15 december! 

Gör som Wahlgren´s åk på en kryssning med världens största kryssningsfartyg ombord Harmony of the Seas.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÖSTLOVSKRYSSNING 2018

Harmony of the Seas är ett av världens största fartyg, som ett eget resmål och destination i sig. Här finns aktiviteter som passar för både stora och små. Följ med ombord över lovet och res till de karibiska öarna St Maarten, Puerto Rico och Haiti.

Prisexempel:
Resdatum
: 25 okt - 3 nov 2018
Paketpris: 56 990:- i balkonghytt mot havet
(2 vuxna + 2 barn under 12 år)

I priset ingår: Flyg t/r Arlanda, 2 nätter på hotell i Miami, 7 nätterskryssning med Harmony of the Seas i balkonghytt inkl. helpension, underhållning och dricks till er personliga servicepersonal.

*Höstlovet är en populär tid på året att resa. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och ändringar utöver vår kontroll.