REGENT SEVEN SEAS CRUISES

Regent Seven Seas – Lyxig all inclusive

bangkok

Kryssning i Asien med Regent Seven Seas Explorer

st barts

Kryssning i Karibien med Regent Seven Seas Navigator

Regent Seven Seas Cruises, där allt är i toppklass och allt ingår

Detta sexstjärniga rederi är ett av de bästa rederierna i världen enligt bland annat Condé Nast Traveler.

Lyxigt, avslappnande och rymligt är hur Regent Seven Seas beskriver sina fartyg och det märks verkligen ombord. Fartygen har en kapacitet mellan 490–750 passagerare. Ombord på fartygen finns enbart sviter och nästan alla har en privat balkong eller veranda. Här kan ni njuta av er vistelse till max eftersom allting ingår, alla måltider inklusive specialrestauranger, all dryck ombord, även champagne och minibaren i hytten, fritt wifi, dricks till servicepersonalen & tvättservice. Väljer ni att bo i en Penthouse suite så ingår även egen butler som är speciellt skolad och ger er service utöver det vanliga. Ni behöver inte heller tänka på att ge dricks då det redan ingår. Något som är unikt för Regent Seven Seas alla kryssningar är att utflykter ingår. Vid varje hamn finns ett flertal utvalda utflykter som ni kan välja mellan för att upptäcka så mycket som möjligt under dagen.

Regent Seven Seas Cruises kryssar till 450 olika destinationer över alla kontinenter, många av destinationerna är unika och fartygen lägger till i mindre hamnar.

När ni kliver ombord på fartyget välkomnas ni personligen av besättningen, därefter börjar äventyret ombord och i er svit väntar en kyld flaska champagne.

Det serveras gourmetmåltider från alla delar av världen i de olika restaurangerna ombord. Prime 7 är ett klassiskt Amerikanskt steakhouse, Chartreuse serverar rätter från det traditionella franska köket med modern twist, Sette Mari at La Veranda bjuder på det italienska köket eller njut av exotiska läckerheter i Pacific Rim som är en Pan-Asian restaurang med mat från hela Asien. Självklart går det också bra att få middagen serverad i er suite då full roomservicemeny ingår. Passa även på att gå en matlagningskurs ombord tillsammans med kockarna i Culinary art.

Klädkod ombord är elegant casual så det är inga speciella formella kvällar ombord förutom högtider som exempelvis nyårsafton då det är lite extra. Annars är det avslappnat och elegant som gäller. Det bjuds så klart på underhållning i form av livemusik, shower, casino, pool, fitness & spa finns ombord. Ni kan utmana era medresenärer i card room där ni kan spela sällskapsspel. Behöver ni trots allt jobba på semestern finns ett business center med datorer, eller vill ni hellre jobba ostört eller bara läsa en bok finns det också ett bibliotek ombord.

Fakta om Regent Seven Seas:

  • All-inclusive på riktigt. Alla måltider och drycker ingår i priset. Inga kvitton att signera i barer eller restauranger, så under resan kan ni bara njuta utan att behöva tänka på pengar. Även dricks till personalen och hamnavgifter ingår så klart.
  • Under er kryssning med Regent Seven Seas ingår ett stort antal utflykter på de destinationer ni lägger till.
  • Ombord bor ni i rymliga sviter (den minsta är 28 m²) med en separat sovdel. Stort badrum med separat badkar och dusch samt klädkammare.*

*H kategori har inte klädkammare

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.