Royal Caribbean är ett av världens största rederier och deras fartyg kryssar runt i hela världen. Deras fartyg är stora och i flottan ingår två av världens största kryssningsfartyg. De har ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och underhållning.

De flesta av fartygen är relativt nybyggda och kända för sina stora vackra atrium och ”gator” med restauranger, affärer och barer. Ombord på kryssningsfartygen råder en informell och väldigt avslappnad stämning. Dock kan vissa kvällar vara lite mer festliga då man får klä upp sig lite extra.

Ombord flera fartyg finns ett stort utbud av aktiviteter, bland annat klättervägg, isbana, surfmaskin och linbana. Under dagarna anordnas tävlingar som man delta i och under kvällstid kan man ta del av branschledande underhållning såsom shower i Las Vegas/Broadway-stil. Maten är av bra standard och det finns flera restauranger att testa på.

Då fartygen är så stora gör detta att det finns något för alla smaker. Royal Caribbean passar aktiva personer som gillar att ta del av detta stora utbud. Familjer trivs också på dessa fartyg då man har olika aktiviteter för olika åldersgrupper.