Princess Cruises är ett av världens största rederier. De har lyxiga och eleganta fartyg som har en intim känsla ombord då restaurangerna och poolområdena är små och många. Fartygen har även en maritim känsla med mysiga barer och promenaddäck i teak. Antalet balkonghytter ombord är också mycket stort. Klädseln ombord är avslappnat men snyggt. Två gånger i veckan är det formella kvällar då smoking eller mörk kostym rekommenderas.

Maten ombord håller en hög klass och man äter enligt begreppet ”Personal Choice Dining”. Detta innebär att du kan välja att äta i en traditionell matsal där man äter en specifik tid eller i en restaurang där du väljer själv när och med vem du vill äta med.  Under dagen finns flera aktiviteter att ta del av. Vill du motionera finns fina gym och utrymmen för däcksporter. Under kvällstid kan du njuta av förstklassig underhållning och filmförevisningar ute på däckunder bar stjärnhimmel.

Vill du ha en förstklassig kryssning med traditionella inslag tillsammans med din partner är Princess cruises något för dig.