Norwegian Cruise Line går efter mottot ”Freestyle Cruising” vilket innebär en väldigt avslappnad atmosfär ombord. Det finns inga krav på att resenärerna ska klä upp sig och man får äta när, var och med vem man vill. Vill man klä upp sig lite extra anordnas alltid en extra festlig kväll i veckan med en formell middag i den stora matsalen.

Under dagen anordnas aktiviteter för alla åldrar och under kvällstid finns shower, livemusik och dans på flera ställen. Norwegian Cruise Line har ett stort utbud av restauranger och detta eftersom de lever efter sitt motto och ge resenärerna möjlighet att välja fritt vilken mat och miljö de vill ha.

Norwegian Cruise Line passar alla som vill ha en semester med möjligheter till sportiga aktiviteter men i en avslappnad atmosfär. Målgruppen ombord består till stor del av yngre par och barnfamiljer. Det finns ständigt nya aktiviteter ombord vilket passar både stora och små. Stora familjer där alla är med och i alla åldrar är också vanligt ombord. 

Premium all inclusive
Ingår med Norwegian Cruise Line:
- Kryssning med helpension
- Dryckespaket Premium All Inclusive till alla i hytten(värde ca 5000:- per person)
- Dricks till servicepersonalen
- All underhållning ombord
- En flaska vatten i hytten per dag
- Specialkaffe till måltiderna
- 60 min Wifi per person

Premium all inclusive ingår vid bokning av en kryssning med Norwegian Cruise Line oavsett vart i världen eller vilket fartyg. *

*Vid boknning av garantihytt ingår inte premium all inclusive.