Cunard är ett rederi som följer den brittiska andan. En traditionell och klassisk stil med en inredning som präglas av marmor och träpaneler. De tre fartygen Queen Mary 2, Queen Victoria och Queen Elizabeth klassas som några av de mest påkostade kryssningsfartygen till havs.

Klädseln ombord är stilfull och det är vanligt med smoking till galakvällarna. Ombord finns ett flertal aktiviteter att ta del av då dessa fartyg är byggda för många dagar till havs. Stora bibliotek, föreläsningar, butiker och spaavdelningar är några aktiviteter du kan sysselsätta dig med. Cunards mat är en blandning av engelsk och internationellt kök och servicenivån är hög. Under kvällstid kan du njuta av musik, dans och påkostade shower. Något som uppskattas extra mycket av resenärerna är galakvällarna med olika teman som bl.a. Black & White Ball eller Ladies Night.

En kryssning med Cunard passar främst par och ensamåkande som uppskattar en lyxig miljö i traditionell brittisk stil. Dock finns även bra faciliteter även för barn.