Costa Cruises är södra Europas största kryssningsrederi och seglar under mottot ”Cruising Italian Style”. Många av fartygen är nybyggda och har en klassisk italiensk inredning med starka färger och moderna detaljer. Fartygen har flera aktiviteter ombord såsom spaanläggningar, pool och gym. Under kvällstid finns det livemusik att lyssna till i flera av barerna och middag kan du äta i den stora huvudrestaurangen eller i någon av de övriga alternativa restaurangerna. Här får du njuta av vällagad italiensk mat, bra service och en varm atmosfär.

Ombord Costa finns inga speciella klädkrav utan resenärerna klär sig snyggt på kvällarna efter egen smak. Det förekommer formella kvällar (Gala night) där klänning och kavaj är att rekommendera, men inget måste och de gillar också att på sina längre kryssningar ha olika teman, "white night" eller liknande. 

Costa Cruises passar de flesta som tycker om en livlig atmosfär med många aktiviteter och levande musik och dans. Tycker du även om den italienska livsstilen kommer du trivas ombord!