OCEANIA CRUISES

Eleganta fartyg med hög standard

Oceania Cruises är ett femstjärnigt, amerikanskt lyxrederi. Ombord deras eleganta fartyg är nivån på både mat, service och underhållning exceptionellt hög. I flottan finns sex fartyg som rymmer mellan cirka 600 och 1200 resenärer och eftersom fartygen är mindre i storlek kan de angöra mer exotiska och exklusiva hamnar dit större fartyg inte når.

Ombord finns ingen officiell klädkod och inte heller några fasta middagssittningar. Kryssningsresenärerna väljer själva med vem, var och när de äter. Det ordnas inte heller några formella kvällar som kräver en speciell klädstil. Ombord finns många aktiviteter, både för den aktiva och för den som vill ta det lite lugnare. Fartygen har allt från pooler, bibliotek, gym, spa och butiker. Nöjesutbudet är stort, med allt från musikalshower till matlagningskurser och danskvällar.

En kryssning med Oceania Cruises passar främst vuxna som vill ha en högklassig, lugn reseupplevelse och som uppskattar god mat. Rederiet har kryssningar över hela världen, bland annat i Indiska Oceanen, Söderhavet, Asien och Medelhavet.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.