CRYSTAL CRUISES

Crystal Cruises erbjuder förutom vanliga kryssningar även flod- och expeditionskryssningar

Ombord en kryssning med Crystal Cruises får ni vara med och upptäcka några av världens fantastiska under. Från världshav och floderna i Europa till privat yacht-upplevelse och expeditioner i norr och syd – Crystal Cruises erbjuder prisbelönta kryssningar av alla slag med kvalitet i världsklass gällande både mat, dryck och service.

Oavsett vilken typ av kryssning du väljer med Crystal får du en upplevelse av hög kvalitet där komfort, elegans och lyx är en självklarhet. Ombord finner ni modern inredning och på restaurangerna kan ni njuta av mat och dryck i Michelinstandard. Underhållningen ombord består av framträdanden av internationella stjärnor direkt från scenen i Broadway och man kan även njuta av föreläsningar, musikframträdanden och komedishower.

Boka din kryssning med Crystal Cruises idag. Vi på Go Cruising skräddarsyr din resa, läs mer här!

Palm Court ombord Crystal Serenity

Mat i världsklass ombord Crystal Serenity

Prisbelönt mat och service ombord Crystal Cruises

Varför Crystal Cruises?

Crystal Cruises har vunnit ett flertal utmärkelser; Condé Nast Traveler’s 2020 Readers’ Choice Awards där Crystal Cruises och Crystal Yacht Cruises blev rankade som #1 i respektive kategori “Best Medium-Ship” och “Best Small-Ship”.

Deras Crystal River Cruises, som vann Travel & Leisure’s World’s Best River Cruise Line förra året, blev omnämnd som en av de bästa rederierna i kategorin flodkryssningar. Crystal Cruises flotta har varit på Condé Nast Traveler’s topplista 27 år i rad av rederiets 30 verksamma år.

Crystal Cruises erbjuder en 6-stjärnig serviceupplevelse ombord

Restaurang ombord Crystal Serenity

Underhållning i Galaxy Lounge ombord Crystal Symphony

Golf ombord Crystal Symphony

Crystal Symphony restaurang

Crystal Symphony pool

Crystal Serenity Penthouse Suite

Ja tack! Jag vill få nyheter från Go Crusing

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.