CUNARD

Det klassiska rederiet med sofistikerad elegans

Cunard är ett historiskt rederi med anor från 1800-talet och erbjuder idag exklusiva lyxkryssningar över hela världen. Cunard är främst känd för sina klassiska transatlantiska kryssningar med Queen Mary II.

Cunards fartyg har all lyx och komfort man kan önska. Hytterna är elegant inredda med marmor och träpaneler och fartygens ikoniska svartröda skrov återspeglar ångfartygens glittrande glansdagar. Atmosfären är lugn och avslappnad med en hög servicenivå.

Ombord på fartygen finns flera trevliga aktiviteter att välja bland och varje kväll anordnas fantastiska shower, musikaler och föreställningar. Unna dig en spabehandling, ta ett dopp i poolen, shoppa i de eleganta butikerna eller njut av en drink i cocktailbaren, här finns något för alla.

Maten ombord håller hög standard tillsammans med den fantastiska servicen. Måltiderna i huvudrestaurangen och klassiska Afternoon tea serveras dagligen och ingår alltid i bokningen.

Cunard vänder sig främst till vuxna som uppskattar sofistikerad klass och elegans, men det finns även aktiviteter ombord för barn och unga. Förutom sina klassiska transatlantiska kryssningar har Cunard även kryssningar till bland annat Afrika, Alaska och Norge.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.